monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Simona Halep va deveni numărul 2 mondial

sursa foto ziuaveche.ro
Jucătoarea chineză de tenis Na Li, locul 2 WTA, a anunţat prin intermediul unei reţele de socializare că, nu va participa la turneele de pe continentul nord-american, dar nici la US Open, din cauza unei accidentări.

Stimulent angajare elevi şi/sau studenţi

Potrivit HG 726/2007, companiile care angajează elevi şi/sau studenţi pot beneficia din partea Statului de un stimulent financiar, în condiţiile de mai jos:

Ghid de cinema: la ce film mergem?

Săptămâna aceasta, cinematografele din Cluj-Napoca au un program variat: filme SF, thrillere, comedii, animații 3D şi acțiune.

Euro urcă spre 4,43 lei

Menţinerea la cote ridicate a aversiunii faţă de risc a produs ieri deprecierea tuturor monedelor din regiune.

Tünde Kilin își continuă cariera la Sfântu Gheorghe

Baschetbalista originară din Cluj-Napoca a ajuns la un acord contractual cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, echipă care a terminat pe locul 4 în campionatul precedent, respectiv a jucat finala Cupei României.

Steaua a suferit în Kazahstan, 2-2 în disputa cu Aktobe

sura foto gsp.ro
Roș-albaștri au scos doar un egal în deplasarea din Kazahstan, scor 2-2, acolo unde au întâlnit pe Aktobe în prima manșă din cadrul turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Cu toate că a avut o evoluție modestă, Steaua a obținut un rezultat care o trimite în postura de favorită la calificarea în play-off-ul UCL.

Dan Voiculescu cere ridicarea controlului judiciar

Dan Voiculescu la DNA. Sursa foto: stiri pe surse
Dan Voiculescu a fost, joi dimineaţă, la sediul DNA, unde a solicitat procurorilor ridicarea controlului judiciar dispus în cazul său, invocând faptul că "expunerea excesivă", prin faptul că trebuie să meargă de două ori pe săptămână la Poliţie, creează impresia că el este vinovat.