monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Codași în SuperLigă

Universitatea Cluj a căzut pe ultimul loc în SuperLigă, după ce a cedat pe terenul lui Dinamo, scor 25-31.

Euro testează din nou pragul de 4,40

După cinci ședințe consecutive de apreciere, în care a reușit să recupereze circa 7 bani în faţa euro, ieri leul s-a depreciat uşor, pe fondul măsurilor de protecţie pe care şi le-au luat investitorii înainte de încheierea şedinţei de politică monetară a Rezervei Federale Americane.

Pericol de inundații pe Someșul Mic

Pericol de inundații pe Someșul Mic
Hidrologii din Cluj au emis o avertizare care vizează bazinul hidrografic Someșul Mic, în intervalul 29 iulie ora 16.00 – 30 iulie ora 06.00.

Artă sau vandalism? Clujul, împânzit de grafitti, mâzgălituri şi mesaje obscene FOTO

„Tăcerea e de aur”, „Tu ce faci de apocalipsă?”, „bă, mă leși?”, „Isus te iubește” , “Afară cu F.M.I. din ţară”, “PONTAUR” și alte sute de mesaje, cuvinte obscene şi desene se regăsesc pe pereții clădirilor din Cluj-Napoca. Primăria Cluj-Napoca a pierdut demult războiul cu aşa zişii artişti care de foarte multe ori vandalizează clădiri, unele proaspăt renovate. În galeria foto vă invităm să descoperiţi cele mai nebuneşti şi de impact mesaje pe care le-am întâlnit în oraș.

Seplecan îi face plângere penală Simonei Gaci, secretarul CJ: „Căpuşele din Consiliul Judeţean Cluj se hrănesc din sistemul de stat!“

Mihai Seplecan
Liberalul Mihai Seplecan îi reproşează Simonei Gaci, secretara judeţului, întârzierea cu care aceasta le-a dat consilierilor judeţeni rapoartele privind proiectele de hotărâre care vor fi discutate în şedinţa de Consiliu Judeţean de joi. Seplecan atrage atenţia că forul judeţean este „o bombă cu ceas în care toţi ascund diverse lucruri şi nimeni nu îşi asumă nimic“.

Primăria își face firmă pentru Sala Polivalentă

Primăria își face firmă pentru Sala Polivalentă
Consilierii locali vor vota, joi, într-o ședință extraordinară, un proiect de hotărâre pentru înființarea unei societăți comerciale care să administreze Sala Polivalentă.

Lăzăroiu, verdict dur despre şansa lui Diaconescu la prezidenţiale

Cristian Diaconescu este “cel mai pregătit” pentru funcţia de preşedinte al României, însă are “o problemă de vizibilitate”, consideră fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu. Acesta declară chiar că nu-l vede pe candidatul PMP în turul doi la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Noua listă a compensatelor? Poate de Crăciun!

250.000 de clujeni, care sunt înregistraţi ca bolnavi cronici, vor mai avea de aşteptat până vor putea intra în posesia medicamentelor noi care se vor găsi pe lista compensatelor.

Bătaie în fața unui local din Călăţele

O femeie și un bărbat au anunțat poliția că despre faptul că au fost agresați fizic de două persoane necunoscute luni, 28 iulie 2014, în jurul orei 19:15 în fața unui local public din Călăţele.

Rezultate meciurilor din Liga I

Rezultate înregistrate în partidele disputate, vineri, sâmbătă, dumincă şi luni, în prima etapă a Ligii I:

România sărbătorește azi „Ziua Imnului Național”

Fanfara armatei Române. Sursă foto: Ziuaveche.ro
Azi, 29 iulie, România sărbătorește Ziua Imnului Național - „Deșteaptă-te române!'', simbol al unității Revoluției Române de la 1848, sărbătoare proclamată în conformitate cu Legea nr. 99/1998.