monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ferenczi și Pop s-au despărţit de „U”

Echipa de baschet Universitatea Cluj a rămas fără două dintre cele mai importante piese din sezonul precedent. Flavia Ferenczi şi Andreea Pop au semnat cu o altă formaţie din Liga Naţională de Baschet Feminin.

Impozite mai mari pentru cei care stau la bloc

Impozitul pe apartament va fi majorat începând de anul viitor cu câţiva zeci de lei, în timp ce persoanele care locuiesc în case mai mari vor avea de plătit un impozit mai mic decât în prezent.

Bazarul care te învaţă să-i ajuţi pe ceilalţi

Bazar cu Lucruri Gratis pentru cei mai nevoiași clujeni
Clujenii pot scăpa de lucrurile de care nu mai au nevoie în fiecare lună și în același timp pot să facă un act de caritate fără prea mult efort. Aceasta este ideea de bază a Bazarului cu Lucruri Gratis.

Se scumpesc lucrările de construcţii

Veste proastă pentru clujenii care au obţinut anul acesta autotizaţie de construire: preţurile în construcţii vor creşte în perioada următoare.

Continuă aprecierea leului

Leul a continuat să recupereze terenul pierdut în faţa euro, cursul coborând de la 4,40 la 4,3873 lei, mai jos cu 6,15 bani faţă de începutul săptămânii trecute. Media de ieri reprezintă minimul ultimelor trei săptămâni.

Romii din România vor avea un muzeu virtual

sursa foto badpolitics.ro
O echipă de cercetători din Cluj a demarat un proiect prin care propune realizarea unei istorii orale a populației rome din ţara noastră, dar şi crearea unui muzeu virtual al romilor din România. "În ciuda modei și a unei fascinației pentru marginali, romii din România nu dispun de o istorie a lor", spun cercetătorii clujeni.

"Falşii poliţişti" au făcut primele victime la Cluj

Poliţiştii clujeni atrag atenţia asupra unui caz recent de tentativă de înşelăciune semnalat în Cluj. Falşi poliţişti bat la uşa clujenilor şi le cer datele de identificare pe care apoi le pot utiliza pentru comiterea altor infracţiuni.

De anul viitor, Wizz Air introduce două noi rute Cluj-Napoca - Bari

Compania Wizz Air va opera două noi zboruri săptămânale de la Timişoara spre Bari de la 1 noiembrie 2014, în timp ce din 14 martie 2015 vor fi disponibile două noi servicii din Cluj-Napoca către Bari. Zborurile spre ambele rute vor fi operate marţea şi sâmbăta.

O femeie a fost accidentată grav din cauza vitezei

Un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei femei şi avarierea unui autovehicul, a avul loc duminică, 27 iulie 2014, în jurul orei 07:22, pe DN1-E60, apropierea localităţii Feleacu.

Hoț de mașini, arestat de polițiștii clujeni

Poza ilustrativă
Un bărbat, bănuit de furtul unui autoturism din Cluj-Napoca a fost depistat sâmbătă, 26 iulie 2014, de polițiștii clujnei în localitatea Suatu, județul Cluj și a fost reţinut pentru 24 ore.