monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Clujenii, deranjați de muzica populară

Clujenii, deranjati de muzica populară
După ce la începutul lunii iunie a anului curent o parte din clujeni s-au plâns de programul „de noapte” al grădinii de vară Boema, a venit rândul locuitorilor de pe strada Teodor Mihali să se arate deranjați.

Restanţele clujenilor la bănci se menţin

Întârzierile la plată ale clujenilor la bănci se menţin în jurul sumei de 1,5 milioane de lei, după ce în anii precedenţi au înregistrat creşteri ameţitoare.

Trei medalii pentru România la CM de canotaj

Sursa foto: cugetliber.ro
România a cucerit trei medalii, una de aur, una de argint și alta de bronz, la Campionatele Mondiale de canotaj pentru tineret Under-23, de la Varese (Italia).

Floreşti: Nuntă-n stradă lăsată cu amenzi - FOTO

Un bărbat din Floreşti a fost amendat de către poliţişti clujeni după ce a scos boxele în stradă şi a dat muzica la maxim. Bărbatul le-a declarat oamenilor legii ca aştepta un alai de nuntă.

Un croat a semnat cu CFR

CFR Cluj a oficializat transferul lui Filip Jazvic, care a evoluat ultima dată la Dragovoljac.

Euro a revenit sub pragul de 4,40 lei

Ştirea conform căreia banca americană JP Morgan va include titlurile de stat româneşti în indicele GBI-EM Global Diversified Investment Grade, a avut un efect pozitiv asupra evoluţiei leului faţă de principalele valute.

SFANTUL PANTELIMON: Tradiţii pentru spor şi sănătate

Biserica Ortodoxă îl prăznuieşte astăzi pe Sfântul Pantelimon, doctorul fără de arginţi, ocrotitorul medicilor şi tămăduitorul bolnavilor, cel care a făcut minuni în timpul vieţii şi face minuni şi astăzi prin moaştele sale…. AFLĂ ce trebuie să faci şi ce nu trebuie să faci în această zi.

LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER ŞI NOROC: Report istoric la Joker, de peste 3 milioane de euro

Duminică, 27 iulie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 17,96 milioane lei (peste 4 milioane euro), iar la Noroc a rămas în joc un report cumulat în valoare de peste 1,5 milioane lei (peste 339.700 de euro), informează Loteria Română.

Peste 40 de militari ucraineni au dezertat şi se află în sudul Rusiei

Peste 40 de militari ucraneni şi-ar fi părăsit sâmbătă unităţile şi s-ar fi refugiat în sudul Rusiei, a anunţat un reprezentant al FSB, în contextul în care confruntările dintre separatişti proruşi şi forţele guvernamentale continuă în estul Ucrainei.