monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

SUA își evacuează personalul diplomatic din Libia

Statele Unite ale Americii și-au evacuat sâmbătă întregul personal diplomatic de la ambasada lor din Libia ca urmare a violentelor confruntări din capitala țării, Tripoli, au anunțat responsabili americani.

Şi-a făcut PRAF maşina după ce s-a răsturnat

foto: arhiva
Un tânăr din Câmpia-Turzii a scăpat ca prin minune după ce a fost victima unui accident rutier. În timp ce se afla la volanul unui autoturism, din neatenţie, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă după care s-a răsturnat. Acesta se mai afla în maşină cu un bărbat care a scăpat doar cu câteva răni uşoare.

Bătrân GRAV accidentat

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a traversat strada printr-un loc nepermis şi a fost grav accidentat de şoferul unui autoturism.

Echipamentele IT, in vizorul hoţilor

Un clujean este cercetat de poliţişti după ce a pătrus în două locuinţe de pe raza municipiului nostru şi a furat mai multe echipamente IT.

PNL și PDL se reunesc sâmbătă în congres comun pentru fuziune

Liberalii și democrat-liberalii se reunesc sâmbătă în congres comun pentru aprobarea statutului noii formațiuni rezultate în urma fuziunii și a noii alianțe electorale 'ACL PNL-PDL' care va susține candidatul la Președinție

Posibilele CAUZE ale prăbuşirii avionului Air Algerie

Cea mai probabilă cauză a prăbuşirii avionului Air Algerie, joi, cu 118 persoane la bord, în Mali, o reprezintă condiţiile meteorologice, însă oficialii francezi şi experţii nu exclud nici un atentat sau o problemă tehnică.