monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cât costă şi de unde vine smaraldul de peste 3 kilograme, vedeta unui târg de pietre preţioase organizat la Cluj - FOTO

Pasionaţii de obiecte din minerale au o ocazie unică în aceste zile să vadă o piesă cu totul aparte, un smarald impunător cu o greutate de peste trei kilograme. Potrivit organizatorilor târgului care se desfăşoară în acest weekend la Cluj-Napoca, un astfel de exponat este foarte rat întânit la evenimentele de profil. Dar cine este proprietarul smaraldului, nestemata preferată de Cleopatra, şi de unde a fost adus?
 Valentin Lemnaru

Golgeterul „U” Cluj Valentin Lemnaru a plecat la Steaua

Atacantul Valentin Lemnaru a fost transferat de Steaua București de la Universitatea Cluj. El a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că venirea la campioana României la fotbal este un pas important în cariera sa.

Focuri de armă în Gheorgheni pentru prinderea unui hoţ

sursa foto reporterntv.ro
Un tânăr care ar fi sustras bunuri din trei societăţi comerciale a fost prins în flagrant de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca. Tânărul nu s-a oprit la somaţia poliţiştilor şi a fost executat un foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare pentru prinderea acestuia.

Derby-ul României la baschet se va juca în prima etapă

sursa foto: u-mobitelco.ro
Cele două echipe masculine ale Clujului, respectiv cea feminină, şi-au aflat programul competiţional în sezonul 2014-2015. Eternul derby al României, U BT vs. CSU Asesoft Ploieşti, se dispută în runda inaugurală.

Război între motociclişti şi şoferi. IPJ Cluj: În cele mai multe cazuri, şoferii sunt vinovaţi de producerea accidentelor

sursa foto: b365.ro
De la începutul anului 2014, zeci de motociclişti au fost răniţi grav în accidente de circulaţie în care în majoritatea cazurilor vina a aparţinut şoferilor care nu le-au acordat prioritate. Potrivit statisticilor IPJ Cluj, numărul accidentelor în care au sunt implicaţi motociclişti se află în uşoară creştere faţă de 2013. Motocicliştii clujeni vor să înfiinţeze o asociaţie pentru a le sări în ajutor colegilor care cad victime neatenţiei şoferilor.
Mircea Băsescu rămâne în arest. Sursă foto: Antena 3

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest preventiv

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, trimişi în judecată în dosarul privind mita primită de la familia lui Bercea Mondial, rămân în arest preventiv, a decis, vineri, Tribunalul Constanţa, care le-a respins cererile de înlocuire a măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliu.

6 bărbați au fost REȚINUȚI în urma perchizițiilor de la Turda

Poză ilustrativă
6 bărbați din Turda și Iara au fost reținuți joi, 24 iulie 2014, pentru 24 de ore, iar alți doi sunt cercetați în stare de libertate în urma percheziţilor efectuate de polițiștii clujeni la domiciliile a 8 persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de lovire şi alte violenţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Romgaz și-a bugetat o creştere a profitului cu 16% în 2014

Producătorul de gaze naturale Romgaz (simbol bursier SNG) şi-a bugetat pentru acest an un profit net de 1,16 miliarde de lei (echivalentul a 262 mil. €), cu 16% mai mare decât anul trecut, cu aşteptarea că volumul mai mic al producţiei interne ar putea fi compensat de preţurile mai bune la vânzare pentru gaze şi energie electrică, informează Zf.ro.