monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Seplecan acuză Consiliul Judeţean că iroseşte banii publici

Consilierul judeţean Mihai Seplecan o acuză pe Simona Gaci, secretarul judeţului, că iroseşte banii publici angajând un avocat în procesul cu Prefectura. Mai mult, Seplecan spune că va cere demisia acesteia, precum şi a şefului Serviciului Juridic, Ştefan Iliescu, când va reveni la conducerea Consiliului Judeţean.

Cum se scuză Ponta pentru plagiat

Premierul Ponta a declarat că, din punct de vedere instituţional, a fost absolvit, printr-o decizie a ICCJ, de acuzaţia de plagiat, iar din punct de vedere moral a plătit, inclusiv preţul politic, pentru o greşeală din urmă cu 16 ani, perioadă după care ar fi putut fi eliberat chiar şi pentru omor.

Ziua din săptămână când au loc cele mai multe accidente de circulaţie în Cluj

În primele trei luni ale anului 2014 la nivelul judeţului Cluj au fost înregistrate 83 de accidente de circulaţie grave, în care 86 persoane au fost rănite grav şi 19 au decedat. Principalele cauze ale accidentelor grave au fost viteza, traversare neregulamentară şi neacordare de prioritate pietonilor. Dar care a fost ziua din săptămână când s-au înregistrat cele mai multe accidente?

Rugby pe tocuri. Povestea fascinantă a echipei de rugby în 7 a Universității Cluj

Echipa de rugby în 7 „U” Cluj încearcă să demonteze mitul conform căruia femeile nu pot practica anumite sporturi, considerate prea dure pentru sexul frumos. Rugbistele nu se sfiesc de noroaiele pe care dispută meciuri și nici nu se tem că-și vor rupe unghiile atunci când încearcă să prindă o minge.

Tăierile ilegale de arbori continuă în judeţul Cluj FOTO

Poliţiştii clujeni au ridicat în vederea confiscării circa 40 de metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 5.000 de lei, în urma unor acţiuni derulate pentru prevenirea şi depistarea infracţiunilor silvice, pe raza localităţilor Gilău şi Poieni.

Poliţiştii clujeni au ieşit la “vânat” de şoferi vitezomani

Peste 80 de sancţiuni contravenţionale au aplicat în câteva ore poliţiştii clujeni după ce străzile cele mai importante din oraş au fost împânzite de aparate radar. De asemenea, zeci de şoferi au rămas pietoni într-o acţiune a poliţiştilor pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei şi neacordării de prioritate pietonilor.

Avioanele continuă să cadă în Ucraina

Două avioane de vânătoare au fost doborâte miercuri, 23 iulie 2014, în estul Ucrainei, a anunţat un purtător de cuvânt al „operaţiunii antiteroriste” conduse de forţele ucrainene.

Percheziții, la Turda, la 8 persoane bănuite de șantaj și lovire

Poliţiştii clujeni efectuează, în această dimineaţă, 8 percheziţii pe raza municipiului Turda, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de lovire şi alte violenţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.