monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Euro la maximul ultimelor 11 săptămâni

Evoluţia descendentă a leului faţă de principalele valute a continuat şi ieri, pe fondul menţinerii unui nivel mai scăzut al apetitului pentru risc din partea investitorilor străini.

Angajaţii aeroportului nu se lasă. A treia zi de proteste. Nimeni din conducerea CJ Cluj nu a ieşit să stea de vorbă cu ei FOTO

Aproximativ 100 de angajaţi ai aeroportului clujean protestează luni după amiaza în faţa Consiliului Judeţean Cluj pentru a treia zi nemulţumiţi de blocarea creditului de 50 de milioane de lei pentru plata lucrărilor la noua pistă şi de faptul că nu s-a ajuns la niciun acord cu conducerea CJ Cluj. Nimeni din conducerea Consiliului Judeţean Cluj nu a ieşit să discute cu aceştia, în zonă fiind doar câţiva jandarmi şi poliţişti.

Proiectul Bike Sharing rămâne în continuare un vis al bicicliștilor clujeni

Proiectul Bike Sharing rămâne în continuare un vis al bicicliștilor clujeni
Intenționând să lege Cluj-Napoca de comunele învecinate Florești și Apahida prin piste de bicicletă, cât și de a le pune bicicliștilor stații de self-service la dispoziție, Bike Sharing promitea să aducă îmbunătățiri mari traficului pe două roți din oraș. Deocamdată, însă, benzile promise există doar pe hârtie, iar stațiile sunt inoperabile și pradă vandalismului.

Amber Jones continuă în tricoul alb-negru

Amber Jones a ajuns în orașul de sub Feleac la începutul acestui an și va continua alături de echipa pregătită de Florin Covaciu și în sezonul 2014-2015.

PSD Cluj vrea să îi premieze pe profesorii care şi-au luat Definitivatul cu 10

Consilierii judeţeni PSD Cluj vor să iniţieze un proiect prin care să îi premieze pe elevii care au luat 10 la Evaluarea Naţională, respectiv la Bacalaureat. De asemenea, în premieră şi totodată cu doar câteva luni înainte de alegerile prezidenţiale, social democraţii vor să îi premieze şi pe profesorii care au luat 10 la Definitivat, în acest an.

Ziua şi accidentul în Floreşti. Cinci persoane au fost rănite în trei accidente grave

sursa foto bzc.ro
Două femei au fost rănite grav şi o maşină a fost distrusă într-un accident de circulaţie care a avut loc duminică la prânz în Floreşti. La câteva ore distanţă în acelaşi loc s-a petrecut un alt accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. Aceste accidente vin după ce vineri alte două persoane au ajuns la spital cu răni grave în urma unui accident de circulaţie petrecut în Floreşti.

Sindicaliştii dau de pământ cu Oleleu: Ridică la rang de virtute tupeul şi batjocura

Reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor Aeroportuare din România l-au criticat dur pe vicepreşedintele CJ Cluj Ioan Oleleu într-o scrisoare deschisă adresată ministrului delegat pentru Dialog Social Aurelia Cristea. Aceştia sunt de părere că vicele CJ Cluj nu are nici cea mai mică intenţie de a rezolva problemele de la aeroport şi i-au cerut ministrului să-l tempereze pe Oleleu.

Miriuță, ordin pentru șefi: „Aduceți-mi urgent un atacant!”

Rămas fără Ogbu, plecat în China, Vasile Miriuță le-a cerut șefilor din Gruia să-i aducă cel puțin un atacant pentru a nu risca ratarea tuturor obiectivelor. Gregory Tade și Guima sunt singurii atacanți de careu pe care se poate baza CFR în acest moment.

Ploi şi vijelii în toată ţara, timp de două zile

Meteorologii Agenţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au emis luni, 21 iulie 2014, o avertizate meto de ploi torenţiale, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi căderi de grindină, valabilă de marţi dimineaţă, 22 iulie, până miercuri seară, 32 iulie 2014, în toate judeţele ţării.

Monica Macovei: Cer să fiu inclusă în procesul de selecție a candidaţilor dreptei pentru prezidenţiale

Eurodeputatul PDL Monica Macovei susține că "indiferent cum va fi conceput acest proces de selecție, sondaj sau o altă metodă, fiecare potențial candidat trebuie reevaluat". În acest nou context al alianței dintre PNL și PDL, spune Monica Macovei, ”am dreptul și cer să fiu inclusă în procesul de măsurare a condidaților dreptei pentru alegerile prezidențiale”.

Microstagiunea estivală continuă cu o nouă serată la Palat

Microstagiunea estivală organizată de Opera Naţională Română din Cluj-Napoca continuă miercuri seara, 23 iulie 2014, de la ora 19:30 cu o nouă Serată lirică care o va aduce pe scena pe mezzosoprana clujeancă Iulia Merca și pe baritonul Cristian Hodrea.

O cabană A ARS ÎN ÎNTREGIME în Muntele Cacovei

Un incendiu s-a produs în această dimineaţă la o cabană din localitatea Muntele Cacovei. În urma incidentului Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj intervine la fața locului cu două autospeciale de stingere.

(P) Comunicat de presă

ANUNŢ DE ÎNCEPERE A PROIECTULUI “Dezvoltarea activităţii economice prin achiziţia de echipamente tehnologice noi la SC TIC SOLUTION SRL”, cod SMIS 53410 contract de finanţare nr. 4281/24.06.2014