monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Mircea Băsescu rămâne în arest

Mircea Băsescu rămâne în arest

Judecătorii Curții de Apel Constanţa au respins contestaţia lui Mircea Băsescu la decizia de menţinere a arestului preventiv motiv pentru care fratele preşedintelui rămâne în continuare în arest.

Făţărnicia conducerii CJ Cluj: “Nimeni nu este mai preocupat decât echipa CJ ca toate problemele de la aeroport să fie rezolvate”

După ce au suspendat efectele hotărârii privind garantarea creditului de 50 de milioane de lei pentru plata lucrărilor la noua pistă de la aeroport şi nici nu au de gând să găsească soluţii favorabile deblocării situaţiei, cei mai importanţi oameni din conducerea Consiliului Judeţean Cluj, în frunte cu Vakar Istvan, Ioan Oleleu, Mariana Raţiu, Claudiu Salanţă şi Simona Gaci le transmit angajaţilor aeroportului că „nimeni nu este mai preocupat decât echipa CJ Cluj ca toate problemele să fie rezolvate”.

Autorităţile nu găsesc soluţii. Clujul pierde la capitolul imagine, în detrimentul aeroporturilor din Mureş şi Budapesta

După ce ieri angajaţii aeroportului au ieşit în stradă să protesteze, astăzi s-a încercat găsirea unor soluţii în prezenţa ministrului delegat pentru Dialog Social Aurelia Cristea. Cum nu s-a găsit nicio rezolvare, problema va fi dezbătută şi în zilele următoare. Până una alta, nimeni nu a măsurat la cât se întinde prejudiciul de imagine adus aeroportului clujean. Cine are de câştigat? “Aeroportul din Târgu Mureş şi cel din Budapesta”, avertizează specialiştii.
Poză ilustrativă

Bătaie în familie, în centrul Turzii

Doi bărbaţi sunt cercetaţi de către poliţişti pentru lovirea altor doi bărbaţi, în urma unui conflict iscat pe fondul unor neînţelegeri în familie. Incidentul a avut loc joi seara, 17 iulie 2014, pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918 din municipiul Turda.

3 persoane au fost rănite grav într-un accident rutier

Trei persoane au fost rănite grav joi, 17 iulie 2014, în jurul orei 14:53, pe DN1 E60, în comuna Negreni după ce un șofer nu a acordat prioritate de trecere unui alt șofer care circula regulamentar.

Un fost student de la UTCN a dezvoltat o aplicație mobilă care te ajută îți găsești chirie - FOTO

Tinerii interesați de închirierea unui apartament în Cluj-Napoca au de acum un nou instrument de căutare, simplu și comod de utilizat. Este vorba despre „Fizbo”, o aplicație mobilă gratuită, disponibilă pe smartphone-uri şi tabletele cu Android, dezvoltată de un fost student de la Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

UTI Grup asigură întreținerea tehnică a Arenei Naționale

UTI GRUP asigură întreținerea tehnică a Arenei Naționale
UTI Grup asigură serviciile de întreținere și administrare tehnică a echipamentelor și sistemelor care asigură funcționarea celui mai mare stadion din Romania construit după standardele Elite, cu o capacitate de 55.000 de locuri și o suprafață de 108.000 mp. – Arena Națională din București.