monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Soirée. Sunetul muzicii

Despre cum e obligatoriu ca o melodie să spună o poveste. Și asta nu doar prin versuri.

Făclia, ziarul de casă al PNL finanţat din bani de mită

În agenda pe care Răzvan Pop o ținea în calculatorul lui apar toți banii pe care Uioreanu i-a încasat de la diverși oameni de afaceri și sponsori, dar şi plăţile pe care acesta le făcea. Pe lângă plăţile către diverse magazine sau către Elena Uioreanu, Horea Uioreanu a efectuat două plăţi către o jurnalistă şi o plată către un ziar local.

Lucrările la Centrul Cultural Transilvania stagnează

Foto arhiva
Povestea din spatele construcției Centrului Cultural Transilvania este una lungă și anevoioasă. Deși subiectul se află în discuții încă din anul 2010, un șir lung de complicații birocratice împiedică nu doar finalizarea proiectului, ci însăși demararea lucrărilor.

Ținuți în șah de sârbi! CFR - Jagodina 0 - 0

CFR Cluj tremură pentru calificarea în turul III preliminar al Ligii Europa, după ce a încheiat la egalitate cu Jagodina, scor 0-0. Returul are loc în 24 iulie, în Serbia.

Kelemen Hunor va fi candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale

Kelemen Hunor este prezidenţiabilul UDMR, în urma deciziei luate astăzi, la Cluj, de Consiliul Permanent. Tot astăzi UDMR a aqnunţat şi propunerea pentru Ministerul Culturii. Astfel, senatorul Biro Rozalia va prelua cele două funcţii deţinute de Kelemen Hunor în guvern.

Cât costă un bilet la „U" Cluj - Petrolul

Tichetele pentru partida dintre „U” Cluj şi Petrolul Ploieşti, contând pentru optimile de finală ale Cupei Ligii Adeplast, s-au pus în vânzare la casele de bilete de la Cluj Arena.

Servicii medicale gratuite pentru 180 de tineri din familii defavorizate

Un grup format din 180 de tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, cu o situație precară și care se confruntă cu diverse probleme de sănătate beneficiază, începând de ieri, de servicii medicale gratuite în cadrul campaniei „Împreună pentru sănătate”.

Fetiță de 10 ani, VIOLATĂ de concubinul mamei

sursa foto: realitatea.net
Un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reţinut 24 de ore de către poliţişti pentru violarea unei minore de 10 ani. Instanța a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile pentru viol în formă continuată.

Biletele VIP la concertul James Blunt de la Cluj, cele mai căutate de români

James Blunt
Concertul artistului britanic James Blunt, care va alea loc pe data de 31 octombrie 2014 cu ocazia inaugurării Sali Polivalente din Cluj – Napoca, se bucură de atenţia publicului din România, cea mai bine vândută categorie de bilete pentru acest eveniment fiind cea din categoria VIP.

Invenţii clujene premiate cu aur

Profesorii Universităţii Tehnice Cluj-Napoca s-au întors acasă cu 14 premii de la Salonul Internaţional de Inventică
Profesorii Universităţii Tehnice Cluj-Napoca s-au întors acasă cu 14 premii de la Salonul Internaţional de Inventică, care s-a desfăşurat la Iaşi, în perioada 2-4 iulie.
Pictorul Radu Maier a donat Bibiotecii Centrale Universitară (BCU) un portret al lui Lucian Blaga

Donaţie: BCU a primit un portret Lucian Blaga al pictorului Radu Maier

Pictorul Radu Maier a donat Bibiotecii Centrale Universitară (BCU) un portret al lui Lucian Blaga, piesă care face parte din expoziția personală ,,Retrospectivă” de la Muzeul de Artă din Cluj. Actul festiv al donaţiei a avut loc miercuri în sala Gheorghe Sion de la BCU.