monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Oleleu cere anchetă în cazul noii piste a Aeroportului, deşi ştia de problemele legate de această investiţie

Ioan Oleleu
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu a declarat, miercuri, că în opinia lui există suspiciuni de fraudă la contractul pentru construirea pistei de 3.500 metri a Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj-Napoca, dar şi la contractul pentru realizarea terminalelor. În plus, Oleleu a cerut demisia lui David Ciceo, directorul Aeroportului.

Cu ce se alege MRU din fuziunea Forţei Civice cu PDL

Mihai Răzvan Ungureanu a încercat să își vândă scump cele 2 procente ale Forței Civice, dar a eșuat lamentabil. Prima dată a negociat cu PNL, dar se pare că a fost trimis la plimbare din cauza pretențiilor exagerate, scrie site-ul stiripesurse.ro.

Scutire impozit salarii programatori

Potrivit prevederilor Codului Fiscal (art. 55 alin. 4 lit. l), completate cu cele din Ordinul 1479/2013, angajaţii care desfăşoară activităţi de creare programe pentru calculator sunt scutiţi de impozit pe salarii.

Locuinţe „la ofertă”

Locuinte la oferta
Clujenii interesaţi de achiziţionarea unui imobil pot da lovitura în cazul în care urmăresc cu atenţie apartamentele sau casele scoase la licitaţie.

Academicianul Alexandru Bogdan, fostul președinte al Fundației „Patrimoniu”, urmărit penal de DNA

Procurorii DNA l-au pus sub acuzare miercuri,16 iulie 2014 pe academicianul Alexandru Bogdan, fost președinte al Fundației "Patrimoniu", pentru folosirea atribuțiilor de președinte al fundației în scopul de a favoriza colaboratorii Fundației „Patrimoniu”, care și-au asigurat astfel foloase necuvenite, constând, în esență, în neplata unor obligații contractuale.

Leul îşi continuă scăderea

Perspectiva ca Rezerva Fedeală americană să crească dobânzile, mai repede decât jumătatea anului viiitor, a provocat ieri ieşiri din piaţă, astfel că leul s-a depreciat în faţa principalelor valute.
Sursa foto: curentul.ro

Rapid l-a dat în judecată pe Copos

Rapid l-a acţionat în instanţă pe fostul proprietar George Copos pentru recuperarea unui prejudiciu de 1,3 milioane de dolari din Dosarul Transferurilor.

Noua Camelia Potec s-a născut în… Cluj! - FOTO

Clujeanca Ana Iulia Dascăl s-a întors cu o tolbă plină cu medalii de la CN de înot, destinat copiilor între 11 și 13 ani. La competiția din Brăila, sportiva de numai 12 ani a cucerit 11 medalii de aur și 2 de argint.
Emil Boc

Boc: Nu am fost chemat la audieri în dosarul licenţelor IT

Emil Boc spune că nu a fost chemat la audieri, în calitate de fost prim-ministru, în dosarul de corupţie privind închirierea de licenţe IT pentru şcoli şi că nu crede să fi fost vorba despre "ceva ilegal", el precizând că şcolile au rămas fără licenţe pentru computere şi că miniştrii "au trebuit să ia decizii".

Organizare Zilelor Turzii va costa 800.000 de lei

Consilierii locali din municipiul Turda au aprobat proiectul de hotărâre privind deșfășurarea în luna august a celei de-a XIV-a ediții a evenimentului Zilele municipiului Turda. Astfel, Zilele Turzii de anul acesta vor avea loc în centrul municipiului Turda, în perioada 29-31 august.
Rezmives Ghizela Rodica, minora dispărută din Turda

Ați văzut-o? Are 15 ani și a dispărut de acasă

Poliția clujeană a fost sesizată marți, 15 iulie 2014 cu privire la faptul că Rezmives Ghizela Rodia, în vârstă de 15 ani, din municipiul Turda, a plecat de acasă voluntar, în urmă cu câteva zile și nu s-a mai întors.
Mircea Băsescu

Mircea Băsescu și Marian Căpățână rămân în arest

Instanța de judecată a Tribunalului Constanța au respins, miercuri, cererile lui Mircea Băsescu și Marian Căpățână de înlocuire a măsurii arestării preventive cu controlul judiciar, fratele președintelui rămânând astfel în arest, hotărârea nefiind însă definitivă și putând fi contestată în termen de 48 de ore la Curtea de Apel.

Marinarii români din Canada au primit alimente

Portul Oshawa, Canada. Poză ilustrativă. Sursă foto: www.qsl.com
Marinarii români de pe o navă comercială, staţionată într-un port canadian, aflaţi într-un conflict de muncă cu armatorul au primit provizii alimentare şi nu doresc să părăsească vasul până nu se rezolvă litigiul cu angajatorul, a precizat MAE.