monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

DOVADA PRESIUNILOR II. Alte înregistrări cu şefii Consiliului Judeţean Cluj

Într-o altă şedinţă din data de 23 august 2013 tot la sediul Consiliului Judeţean Cluj are loc o întâlnire la care participă Horea Uioreanu, Ioan Oleleu, Vakar Istvan, avocatul Mihai Teaha, Măriuca Pop, Anda Mureşan şi David Ciceo, Oleleu îi dă termen lui Ciceo să încheie contractul cu IPTANA în termen de 24 de ore aşa cum CJ Cluj a solicitat.

Iorgulescu merge pe mâna „fluierașilor" români

Gino Iorgulescu nu este adeptul aducerii de arbitri străini la meciurile din Liga I, dar va lua o astfel de decizie dacă „fluierașii” români vor greşi decisiv favorizând anumite echipe.

Cătăniciu, în gruparea Tăriceanu?

Deputatul liberal Steluța Cătăniciu ar fi trecut la Partidul Liberal Reformator, condus de fostul liberal Călin Popescu Tăriceanu, scrie site-ul pesurse.ro.
Dan Voiculescu

Dan Voiculescu, cercetat sub control judiciar pentru a nu face presiuni

Tribunalul București a menținut măsura controlului judiciar în cazul lui Dan Voiculescu, în dosarul de şantaj, este proporţională cu gravitatea acuzaţiilor şi necesară pentru a fi evitate presiunile pe care acesta le-ar putea face, în condiţiile în care este judecat pentru fapte simila, se arată în motivarea de marți a instituției.

Oficialii CJ Cluj știau din 2013 că la pista aeroportului se lucra fără AUTORIZAŢIE

Simona Gaci, secretarul județului, Claudiu Salanță, arhitectul șef, Simona Toader, director general, Mariana Rațiu, directorul executiv, și Dan Pop, director juridic în cadrul Consiliului Județean Cluj ştiau încă de anul trecut că la Aeroport se lucra fără autorizaţie, deşi conducerea CJ Cluj a susţinut tot timpul că neregulile din proiect aparţin exclusiv celor de la aeroport.

Sindicaliștii și angajații Aeroportului din Cluj vor protesta în fața Consiliului Județean

500 de membrii ai Sindicatului Independent al R.A. Aeroportul Cluj-Napoca, împreună cu angajaţii Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj R.A vor protesta timp de patru zile, în perioada 17 – 23 iulie 2014, între orele 15:30-17:30, în fața sediului Consiliului Judeţean (CJ) Cluj ca urmare a raportului eliberat de instituția administrativă județeană cu privire la creditul pentru investițiile la pista de 2.100 m.

Leul se întăreşte faţă de euro

După două ședințe consecutive de scădere, provocată de creșterea aversiunii față de risc, cauzată de problemele cu care se confruntă instituții financiare de la marginea zonei euro, ieri leul a înregistrat o uşoară apreciere faţă de euro.

Peste 800 de candidaţi s-au înscris la UBB Cluj în prima zi

Peste 800 de candidaţi înscrişi la UBB Cluj în prima zi
Peste 840 de candidaţi şi-au depus, luni, 14 iulie 2014, în prima zi de înscriere, dosarele de admitere la Universitatea Babeş-Bolyai. Cifra este cu aproape 100 mai mare decât cea înregistrată anul trecut, în prima zi a înscrierilor la admitere (748).
Sursa foto: fifa.com

Messi nu figurează în echipa ideală a CM

Cinci componenţi ai naţionalei Germaniei, campioană mondială, Toni Kroos, Manuel Neuer, Mats Hummels, Philipp Lahm şi Thomas Muller, se află în echipa ideală a Cupei Mondiale. Lionel Messi, desemnat jucătorul turneului din Brazilia, nu figurează în acest clasament.

Macovei trasează sarcinile noului partid de dreapta

Pentru ca noua construcție politică de dreapta să fie credibilă este nevoie de respectarea și susținerea următoarelor principii și acțiuni, precizează europarlamentarul Monica Macovei:

Dovada incredibilelor presiuni făcute de conducerea CJ Cluj asupra aeroportului pentru încheierea contractului cu IPTANA

Într-o şedinţă din data de 19 august 2013 la sediul Consiliului Judeţean Cluj în biroul directorului Direcţiei de Investiţii Mariana Raţiu are loc o întâlnire la care participă Horea Uioreanu, Ioan Oleleu, Vakar Istvan, Mariana Raţiu, Simona Gaci, Cornel Marţincu (IPTANA), David Ciceo şi Iuliu Pop. În urma discuţiilor care au fost înregistrate David Ciceo a fost supus unor presiuni incredibile pentru a încheia contractul de proiectare pentru noua pistă cu SC IPTANA SA.