monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Elena Udrea l-a botezat pe copilul preşedintelui PMP Cluj, Adrian Gurzău

Liderul Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, l-a botezat, duminică, într-o bisericuţă veche din Parcul Etnografic, din Cluj, pe băieţelul lui Adrian Gurzău, preşedintele organizaţiei locale a PMP, la slujba de botez participând câţiva membri ai familiei şi prieteni apropiaţi ai soţilor Gurzău.
Foto: arhiva personala

Raluca Bucur, un căpitan cu „greutate"

În vârstă de 29 de ani, Raluca Bucur este unul dintre pilonii principali care au pus umărul la revenirea Universității Cluj pe prima scenă a voleiului feminin românesc, după un sezon cu victorii pe linie. Raluca a ajuns să facă performanță în ciuda multor voci care o vedeau departe de acest sport imediat după perioada junioratului.

Mutarea cablurilor aeriene în subteran, o poveste fără sfârşit

Mutarea cablurilor aeriene în subteran, o poveste fără sfârşit
Doar 29 de străzi din Cluj-Napoca nu mai au cabluri aeriene agăţate pe stâlpi. Planul pentru acest an include 87 de străzi. Mutarea cablurilor în subteran trebuia să fie încheiată în anul 2011, dar la trei ani de la expirarea termenului, au fost realizate lucrări doar pe 118 kilometri din cei 300.

Papa Francisc promite soluții pentru celibatul preoților

Papa Francisc a promis soluții la chestiunea celibatului preoților, dar a subliniat că, pentru aceasta, este nevoie de timp, într-un interviu publicat duminică de cotidianul italian La Repubblica, citat de France Presse.

Cristea ia apărarea CJ Cluj: Curtea de Conturi ar trebui să facă un control la aeroport

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, este de părere că la Aeroportul Internaţional din Cluj ar fi oportună întocmirea unui nou raport al Curţii de Conturi, în condiţiile în care instituţia este implicată în cercetarea care a dus la arestarea preşedintelui CJ Cluj, Horea Uioreanu. Mai mult, deputatul PSD Mihai Sturzu este de părere că aeroportul ar trebui să-şi reducă taxele dacă vrea să atragă cât mai multe zboruri.

Euro a apăsat acceleraţia

Euro a apăsat acceleraţia
Creşterea aversiunii faţă de risc pe pieţele internaţionale, cauzată de scăderea burselor europene şi problemele majore cu care se confruntă cea mai mare bancă portugheză, au conturat un traseu descendent pentru leu.
Emil Bobu

EMIL BOBU, fostul înalt demnitar comunist, a încetat din viaţă

Fostul înalt demnitar comunist Emil Bobu, un apropiat al soţilor Ceauşescu, a încetat din viaţă la vârsta de 87 de ani, sâmbătă, la Spitalul Universitar din Bucureşti, în urma unui accident vascular cerebral ischemic, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale.