monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

STENOGRAME. SCANDAL MONSTRU între soţii Uioreanu interceptat de SRI

La dosarul de corupţie al preşedintelui CJ Cluj, Horea Uioreanu, există o interceptare a unei discuţii telefonice între preşedintele Consiliului Judeţean Cluj şi soţia acestuia, deputatul PNL Cluj, Elena Uioreanu în care cei doi se ceartă ca la uşa cortului.

Străinii „bat pasul” la Frata

În fiecare vară, grupuri de turişti străini vin în Frata pentru a învăţa să joace româneşte
În fiecare an, grupuri de turişti străini vin la Frata, în judeţul Cluj, pentru a învăţa dansuri populare româneşti.

Cum răspunde CJ Cluj memoriului trimis de conducerea Aeroportului Cluj: Susţinerile sunt hilare

de la stânga la dreapta Claudiu Salanţă, Mariana Raţiu şi consilierul judeţean Mihai Seplecan
Funcționarii din cadrul CJ Cluj au fost acuzați într-un document oficial al Aeroportului Internațional Cluj că ar fi făcut jocul unor firme private. Conducerea CJ Cluj promitea ieri că va trimite memoriul la DNA, dar numai însoțit de documente care să „demonteze punct cu punct” acuzațiile aduse angajaților instituției. Astăzi, cei mai importanţi angajaţi ai instituţiei, Simona Gaci, Mariana Raţiu, Claudiu Salanţă, Simona Tatomir şi şeful Serviciului Juridic Ştefan Iliescu i-au răspuns la Ciceo.

5 kilometri plini de culoare la Cluj

The Color Run 2013. Sursă foto: thecolorrun.ro
Clujenii vor avea ocazia să i-a parte, în acest sfârşit de săptămână, la cea mai colorată cursă de alergare organizată în ţara noastră.

Lloris, încă 5 ani la Tottenham

Hugo Lloris și-a prelungit pe încă cinci sezoane contractul cu Tottenham, grupare la care evoluează și fostul stelist, Vlad Chiricheș.

Procesul lui Marian Oprişan de la Judecătoria Cluj-Napoca a fost din nou AMÂNAT

sursa foto: evz.ro
Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea Marian Oprişan s-a prezentat joi la Judecătoria Cluj-Napoca în procesul în care este judecat pentru abuz în serviciu, fals şi uz de fals. La al 30-lea termen de judecată, judecătorul a amânat cauza solicitând efectuarea unei expertize contabile. Procesul lui Oprişan a avut joi un nou termen, după ce termenul anterior a fost pe 22 mai.

Festivalul „Colours of Cluj” caută voluntari!

Sursă foto: coloursofcluj.ro
Mai sunt doar câteva săptămâni până când la Cluj-Napoca se va da startul festivalului „Colours of Cluj” în cadrul căruia, timp de două zile, între 8 și 10 august 2014 , clujenii vor putea participa la numeroase activități interactive, teatru, muzică, dans, arte vizuale și video.

“Deschideți porțile Muzeului de Speologie”, strigătul disperat al lui Iosif Viehmann, ultimul discipol în viață al lui Emil Racoviță

Iosif Viehmann, cel mai mare speolog din România a primit joi, titlul de Cetățean de Onoare al județului Cluj. Speologul în vârstă de 88 de ani este singurul cercetător în viaţă al Institutului de Speologie din Cluj care l-a cunoscut personal pe Emil Racoviță, întemeietorul biospeologiei şi care, de altfel, i-a şi insuflat acestuia pasiunea

„U” Cluj, fabrică de talente

Mijlocașii Andreas Calcan (foto) și Lorant Kovacs sunt doi dintre cei mai promițători jucători ai Universității Cluj. „Să îmbraci tricoul Universității e o mare responsabilitate”, au declarat cei doi mijlocași.

Băsescu s-a gândit la demisie în urma arestării fratelui său

Preşedintele Traian Băsescu
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că a avut şi varianta demisiei, în contextul scandalului în care e implicat fratele său, şi că a discutat şi cu unele instituţii ale statului, precizând că o demisie, deşi ar fi fost cel mai uşor lucru, nu ar fi dat nicio şansă candidatului dreptei.

Halep vrea la Turneul Campioanelor: „Visul meu e să ajung la Singapore"

Simona Halep îşi doreşte să participe la Turneul Campioanelor, unde vor fi prezente doar opt jucătoare care vor obține cele mai bune rezultate în acest an competițional. În acest moment, Halep ocupă locul al doilea, cu 4.589 de puncte, după rusoaica Maria Sharapova (4.880 de puncte).

Cod galben de ploi în judeţul Cluj

Cod galben de ploi în judeţul Cluj
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de ploi însemnate cantitativ şi instabilitate atmosferică valabil pentru mai multe judeţe din ţară, inclusiv Cluj.