monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Curtea de Apel București a extins sechestrul pe averea lui Dan Voiculescu

INSTANŢA a extins SECHESTRUL PE AVEREA lui Dan Voiculescu

Curtea de Apel București a decis că e necesar să se instituie anumite măsuri asiguratorii cu privire la o parte din averea lui Dan Voiculescu motiv pentru care a extins sechestrulîn cazul mai multor acţiuni şi terenuri pe care acesta le donase fiicelor lui, Corina şi Camelia Voiculescu.

UBB a rezolvat situaţia gunoaielor din campusul Hasdeu

Caminul XVI, dupa interventia angajatilor UBB
Ca urmare a articolului publicat ieri de Monitorul de Cluj în care semnala că ghenele de gunoi sunt răscolite de oamenii străzii, iar studenţii sunt nevoiţi să suporte zilnic mizeria cauzată de ei, reprezentanţii UBB au luat măsuri.
Sursa foto: uefa.com

Clujul ar putea găzdui CE de Futsal

Campionatul European de Futsal din 2017 ar putea avea loc la Cluj-Napoca dacă noua sală polivalentă din București nu va fi finalizată la timp.
Sursa foto: Pavel Curagău

Campionii de mâine ai Clujului

Cea de-a treia ediție a campionatului de fotbal „Trofeul Campionilor” și-a tras cortina. 39 de echipe s-au bătut pentru a pune mâna pe trofeul pus în joc de organizatori.

Reacţia UDMR la condamnarea deputatului Mate Andras Levente

UDMR consideră că decizia ICCJ prin care liderul deputaţilor Uniunii, Mate Andras Levente, a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare este "deosebit de bizară", reprezentanţii organizaţiei declarându-se convinşi că acesta "nu a încălcat nicio normă juridică în vigoare".

Limba maternă, probă de foc pentru elevii clujeni

Elevii care au sustinut proba la limba materna la George Cosbuc
500 de elevi din judeţul Cluj s-au înscris la proba de limbă maghiară și germană din cadrul examenului de bacalaureat. Mulţi dintre absolvenţi se aşteaptă să primească nota minimă.

Cadu, un an la AEL Limassol

Fostul căpitan al CFR-ului, Ricardo Cadu, a semnat un contract valabil pe un sezon cu AEL Limassol, vicecampioana Ciprului.

Deputatul Mate Andras cere explicaţii procurorului general pentru condamnarea sa

Deputatul UDMR Mate Andras consideră că nu a încălcat legea când şi-a angajat soţia la cabinetul său parlamentar, în perioada 2010-2011. El a postat pe Facebook, după ce toată ziua nu a putut fi contactat telefonic, fragmente dintr-o rezoluţie semnată de un procuror în 2012 care a dispus , atunci, neînceperea urmăririi penale faţă de el.

Sens unic nou care încurcă circulaţia

Sens unic nou care încurcă circulaţia
Clujenii care locuiesc pe strada Pădurii sunt nemulţumiţi de faptul că după instituirea unui sens unic nou pe o distanţă de aproximativ 20 de metri între străzile Pădurii şi Lunii circulaţia s-a înrăutăţit.

Horea Uioreanu RĂMÂNE ÎN AREST

Horea Uioreanu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Cluj
Horea Uioreanu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Cluj, arestat preventiv pentru fapte de corupţie, a cerut eliberarea din arest însă Curtea de Apel Cluj i-a respins cererea.

Cai de zeci de mii de euro vor putea fi admiraţi în acest weekend la Sălicea

sursa foto insport.ro
Tradiţionalul concurs de echitaţie „Cupa Napoca Sport Horse” îşi deschide porţile în acest weekend. Cupa Napoca Sport Horse, singura competiţie de profil din Transilvania şi a doua ca mărime din ţară, după Cupa României la Echitaţie organizată în capitală, se va desfăşura în perioada 3-6 iulie în Sălicea. Cu această ocazie, organizatorii au precizat că îşi doresc construirea unui hipodrom.

SuperLiga la rugby se reia în 19 iulie

Partidele din cadrul SuperLigii Naționale CEC Bank la rugby se vor relua în 19 iulie, după întreruperea generată de pregătirea și organizarea turneului IRB Nations Cup 2014, care s-a desfășurat la București, în perioada 13-22 iunie.

29 de persoane arestate în Franţa după meciul Germania - Algeria

parisbyfoot.com
Poliţia franceză a arestat 29 de persoane, în noaptea de luni spre marţi, după înfrângerea Algeriei în faţa Germaniei, scor 1-2 după prelungiri, şi eliminarea africanilor din optimile de finală ale Cupei Mondiale, a anunţat purtătorul de cuvânt al ministerului de Interne.

Salariul de bază minim brut a crescut cu 50 lei

Salariul de bază minim brut a crescut cu 50 lei
Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată a crescut, de marţi 1 iulie, de la 850 la 900 de lei, pentru un program complet de lucru de 168 de ore în medie pe lună, reprezentând 5,357 de lei pe oră.