monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cum nu au înţeles liberalii nimic din lecţia Apostu-Bica

sursa foto: mediafax.ro
Deşi au avut modelele Apostu şi Bica şi le-au criticat la vremea lor, Uioreanu şi Petran au căzut în aceeaşi capcană: s-au lăcomit la banii publici. I-au acuzat pe cei doi în campania electorală din 2012 şi au promis că ei vor reabilita imaginea Clujului.
Omul de afaceri Dan Adamescu

Dan Adamescu a fost reţinut de DNA pentru dare de mită

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost reţinut, joi, în dosarul în care este suspectat că le-ar fi dat mită 20.000 de euro judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa, pentru ca aceştia să dispună în dosare de insolvenţă soluţii favorabile unor firme la care omul de afaceri era acţionar, potrivit DNA.

Cluj Arena, trambulină pentru Rio

Una dintre cele mai vechi competiții internaționale ale atletismului, Campionatele Internaționale ale României, ajunse la a 59-a ediție, vor avea loc vineri, pe Cluj Arena. La start și-au anunțat prezența atleți din România, Albania, Armenia, Bulgaria, Turcia, Ucraina, Republica Moldova, Rusia, Belarus și Cuba.

Lansarea volumului “7 teme fundamentale pentru România”, la UBB

Volumul, o premieră pe piața editorială românească, reprezintă un proiect colaborativ deschis, marcat de originalitate postmodernă, care adună semnăturile a 59 de autori și lideri contemporani dinspre toate zonele societății românești. Inițiativa demersului aparține Clubului România.

Tânărul RUPT DE BEAT care A UCIS UN OM PE TROTUAR a fost ARESTAT PREVENTIV

Tânărul implicat în accidentul de circulaţie de pe strada Dragalina intersecţie cu strada Horea din Cluj-Napoca, produs în 4 iunie a fost reţinut pentru 24 de ore în cursul zilei de ieri de către poliţişti, astăzi fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia.

Michael Kutza, directorul Festivalului Internațional de Film de la Chicago: Aş renunţa la numele de TIFF

Membrii juriului competiţiei TIFF Cristina Flutur (actriță), Nik Powell (producător, directorul National Film & Television School din Londra), Michael Kutza (directorul Festivalului Internațional de Film de la Chicago), János Szász (regizor), Giora Bejach (director de imagine) au vorbit joi despre filmele din acest an de la festival, despre cinematografia românească, despre CFR Cluj şi despre Cluj-Napoca, oraş care, după părerea lor, nu este promovat suficient.

România, învinsă de Algeria

Echipa naţională a României a pierdut cu 1-2 în fața Algeriei, calificată la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia, într-un meci amical disputat la Geneva.