monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

PSD vrea să legifereze chiulul de la muncă

psd-vrea-sa-legifereze-chiulul-de-la-munca
Pentru că Guvernul le dă oricum zi liberă bugetarilor dacă între sărbătorile legale şi weekend e doar o zi diferenţă, un deputat PSD s-a gândit ca acest lucru să devină oficial.
Barack Obama la Varșovia: România nu va fi singură!

Barack Obama la Varșovia: România nu va fi singură!

Barack Obama a declarat miercuri, 6 iunie 2014, la Varșova, că România nu va fi singură în faţa unei agresiuni. Afirmația a fost făcută de președintele SUA în cadrul ceremoniei organizată cu ocazia împlinirii unui sfert de secol de când regimul comunist a fost îndepărtat de la putere. La eveniment a participat şi preşedintele Traian Băsescu.

Burse pentru şomerii clujeni care vor să-şi înceapă propria afacere

Asociația Patronilor și Meseriașilor (APM) Cluj implementează în această perioadă în regiunea de Nord-Vest unul dintre cele mai ample proiecte care vizează piaţa muncii, realizate cu ajutorul fondurilor europene. Cei mai norocoşi dintre şomeri vor avea posibiliatea la finalizarea cursurilor să primească burse pentru a-şi începe propria afacere.

Claire Henry, soldatul care aduce medalii pentru Cluj

Claire Henry a câștigat la Brașov, în cadrul galei RXF, meciul ei de debut în MMA (mixed martial arts), cea mai dură platformă a sporturilor de contact, care permite atât lupta la sol, cât și cea din picioare. Americanca, studentă la Cluj-Napoca, a bătut-o pe Alice Ardelean.

Clujean cu suflet mare: lasă plicuri cu bani prin oraş

"Găseşte banii ascunşi în zona #Cluj, fă share la poză (cu tag #banicusuflet) şi dă mai departe jumătate din suma găsita în plic", aşa sună anunţul făcut pe facebook de persoana anonimă care lasă plicuri cu bani prin oraş.

Percheziții în mai multe județe, într-un dosar de corupție cu fonduri de la APIA

Directorul APIA Bucureşti, consilieri ai agenţiei, un preot, un avocat, medici veterinari de la DSVSA Suceava şi fermieri sunt suspectaţi în dosarul în care au loc percheziţii în Capitală şi alte două judeţe, miercuri dimineaţă. Ancheta vizează acordarea ilegală de subvenţii pentru exploataţii agricole şi asociaţii zootehnice, susţin surse judiciare.