monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cum rămâne cu marile reforme?

Sociologii anticipează o mare „băltire“ în zone în care reformele sunt vitale pentru ca România să devină mai competitivă.

De mâine se redeschide traficul auto pe Transfăgărăşan

Transfăgărăşan
CNADNR a anunţat că în perioada 1 iulie - 31 octombrie 2014 va fi redeschisă circulaţia pe drumul naţional DN 7C - Transfăgărăşan, între localitatea Bascov, judeţul Argeş, şi intersecţia cu DN1 Braşov - Sibiu.

Spectacol folcloric la Salina Turda

Ansamblul 60 Plus a concertat din nou la Salina Turda
Ansamblul 60 Plus a concertat din nou la Salina Turda. Evenimentul a avut loc duminică, prin astfel de activități conducerea societății care administrează obiectivul turistic dorind să ofere turiștilor, un element în plus de atracție și de petrecere a timpului liber.

Cer coşuri de gunoi pe Calea Moţilor

Nici urmă de coşuri de gunoi pe Calea Moţilor
Clujenii care locuiesc pe Calea Moţilor, în zona staţiei de autobuz de lângă Spitalul de Copii se plâng că, în permanenţă, pe trotuar este plin de gunoaie din cauză că nu există coşuri de gunoi.

Campusul Hasdeu, invadat de boschetari şi gunoaie - FOTO

Campusul Hasdeu, invadat de boschetari
Studenţii din Hasdeu sunt obligaţi să “convieţuiască” cu persoanele fără adăpost. Mereu în căutare după resturi de mâncare, oamenii străzii şi-au marcat teritoriul studenţilor cu deşeuri.

Consulul German din Sibiu în vizită la UBB Cluj-Napoca

Consulul Republicii Federale Germane din Sibiu, doamna consul Judith Urban, a vizitat vineri, 27 iunie 2014, Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii Babeş-Bolyai, cu ocazia înfiinţării primului program de studiu de Informatică – Linia germană, nivel licenţă.

COD GALBEN de vreme rea în judeţul Cluj

COD GALBEN de vreme rea în judeţul Cluj
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică şi ploi însemnate cantitativ, valabilă pentru 20 de judeţe din ţară, printre care şi Cluj.