monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Sunteţi pregătiți pentru noi scumpiri?

Pregătiți pentru noi scumpiri?
Populaţia respinge ideea scumpirilor, mai ales când este vorba despre utilităţi. Clujenii consideră că Guvernul ar trebui să majoreze salariile şi pensiile şi abia apoi să crească preţurile la utilităţi şi servicii.

BACALAUREAT 2014: Tot ce trebuie să ştii

Examenul de bacalaureat începe marţi cu proba orală la limba română, probele scrise vor avea loc în perioada 30 iunie - 4 iulie, iar REZULTATELE FINALE vor fi afişate în 11 iulie.

Şase deputați nemulțumiți pleacă din PNL; Norica Nicolai, nu

Şase deputaţi liberali şi-au anunţat demisia din PNL şi trecerea la formaţiunea pe care o va înfiinţa Călin Popescu Tăriceanu, aceştia declarând că sunt nemulţumiţi de fuziunea cu PDL şi de modul în care s-a desfăşurat congresul partidului.

(P) CAA invitată din nou la EXPOAPA București

Compania de Apă ARIEȘ a participat și anul acesta, la Forumul Regional al Apei Dunare-Europa de Est, care s-a desfășurat în incinta Palatului Parlamentului din București și este la a XVI-a EDIȚIE. Acest forum este de fapt, un complex de evenimente organizat de Asociatia Romana a Apei cu sprijinul Asociatiei Internationale a Apei (IWA).

Semn de circulaţie pus în mijlocul trotuarului

sursa foto: domnuleprimar.ro
În cartierul Mănăştur, un semn de circulaţie a fost amplasat atât de prost încât şoferii nu îl văd, iar pietonii nu au loc să circule din cauza acestuia.

Interes scăzut pentru examenul de rezidenţiat

La sesiunea specială de rezidenţiat au participat doar 259 de candidaţi, cu mult mai puţini decât locurile disponibile. Vezi pentru ce specializări erau posturile.

Aurelia Cristea îi cere lui Boc să nu atace instituţiile statului

Ministrul pentru Dialog Social Aurelia Cristea i-a cerut primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, să nu atace instituţiile statului şi să nu îi numească pe parlamentarii români „penali“. Aceasta după ce Boc declara zilele trecute că „parlamentarii penali“ nu au nicio justificare să ceară demisia preşedintelui Traian Băsescu.

Euro testează pragul de 4,38 lei

Cursul monedei unice a scăzut la minimul ultimelor 13 luni
Cursul monedei unice a scăzut în perioada analizată la minimul ultimelor 13 luni, de 4,3847 lei, pe fondul menţinerii unei cereri mai mari de lei, dar şi a zvonurilor conform cărora, BNR ar reduce rezervele minime obligatorii în valută ale băncilor comerciale.

Soldații români din Afganistan se întorc acasă

Soldați români în transportorul blindat românesc TAB-77 din Afganistan (foto: Wikipedia)
Duminică, 29 iunie 2014, au început, în prezența premierul român Victor Ponta și ai miniștrilor Apărării și al Internelor, procedurile de retragere a trupelor românești care au participat, în ultimii 12 ani, la misiunile NATO din Afganistan.