monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Congresul PNL a adoptat noul Statut al partidului

Congresul PNL a adoptat, vineri, noul Statut al partidului, care elimină din actuala formă apartenenţa la ALDE sau la Internaţionala Liberală, instituie sistemul de alegeri uninominale pentru conducerea partidului şi un mecanism de control al activităţii miniştrilor.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucureşti, care a respins contestaţiile celor doi faţă de măsura preventivă dispusă în dosarul traficului de influenţă ce ar fi fost făcut pentru ca interlopul Bercea Mondial să scape de închisoare.

A murit după ce s-a răsturnat cu tractorul

Un bărbat de 42 de ani, din localitatea Unguraş, a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea pe un drum înclinat şi acoperit cu mâzgă.

Rromii care au bătut cu bestialitate un student în Piaţa Mărăşti au fost ARESTAŢI. Unul dintre ei are un trecut DUBIOS

sursa foto Facebook Boby Varga
Magistraţii de la Judecătoria Cluj-Napoca au dispus arestarea celor doi rromi din Bistriţa Năsăud, care l-au snopit în bătaie pe tânărul care a avut curaj să le atragaă atenţia că nu îşi pot parca autoturismul într-o staţie de autobuz. Unul dintre ei, Boby Varga a fost arestat pentru că l-ar fi tâlhărit pe un homosexual italian cu care a acceptat să întreţină relaţii sexuale.

Mai multe animale îşi caută "naşul"

Copiii pot mângâia şi hrăni animalele, uneori chiar şi cu biberonul Sursa foto: zooparccluj.ro
Oricine poate deveni „naşul” unor căpriţe de la parcul „Moara de Vânt”. Practica este mai rar întâlnită la noi, dar la străini are mare trecere.

(P) Compania de Apă ARIEȘ a participat la forumul româno-chinez

Compania de Apă Arieş a participat la forumul româno-chinez
Organizat de Instituția Prefectului, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Cluj și Consiliul Județean Cluj, Forumul economic Cluj-Shandong a reunit joi, 26 iunie, la Cluj, la Grand Hotel Italia oameni de afaceri din Romania și China. Acest forum a avut ca scop crearea de parteneriate româno-chineze și dezvoltarea de proiecte „îndrăznețe” pentru zona noastră, spun organizatorii.

Campanie antidrog la Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca susţine o campanie de conştientizare a comunităţii clujene cu privire la riscurile consumului de droguri.

Protest în subteran la Salina Ocna Dej

Un protest spontan ar fi izbucnit în această dimineaţă la Salina Ocna Dej. Din primele informaţii venite de la muncitori, angajaţii din tura de noapte ar refuza să iasă din subteran, iar cei din tura de zi refuză să intre la muncă.