monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Românii îşi pot primi de luni paşapoartele acasă

Românii pot solicita transmiterea paşapoartelor simple electronice acasă începând de luni, contra unei taxe suplimentare de 8,68 de lei, informează Ministerul Afacerilor Interne.

Subiectul graţierii revine în Parlament

Subiectul graţierii revine în Parlament, de această dată sub forma unui nou proiect de lege depus recent de senatorul Partidului Conservator Cristiana Anghel. Iniţiatoarea spune că nu sunt vizate faptele de corupţie.

Un francez a câștigat turneul Futures de la Cluj

Francezul Mathias Bourgue, cap de serie numarul 2, a câștigat turneul Futures de 10.000 de dolari, Banca Transilvania Open 2014. Jucătorul din Hexagon a trecut de italianul Marco Bortolotti, scor 6-2, 6-1, în finala competiției găzduite de Winners Tennis Club.

Riscă să ajungă blocaţi pe propria stradă

strada Mozart
Strada Mozart, cu intrare de pe Calea Turzii, este asfaltată doar pe jumătate, deşi clujenii care locuiesc pe această stradă au solicitat, autorităţilor locale, modernizarea străzii ani la rând.

Publicul Electric Castle, apreciat de artiști - FOTO

Formația Bonobo a electrizat cea de a treia zi a festivalului Electric Castle 2014
„Sunteți cel mai tare public în fața căruia am cântat anul acesta”, a spus Simon Green, a.k.a. Bonobo, la finalul unui recital care a umplut până la refuz spațiul generos din fața scenei principale Electric Castle.

Transilvania Rally, cursa spre „infern”

După ce în 2013 Florin Tincescu a accidentat mortal un bătrân, în acest an nu mai puțin de 15 echipaje au abandonat la Transilvania Rally.

Leul este stabil în faţa euro

Raportul euro/leu a avut săptămâna trecută o evoluție ceva mai agitată decât în cea precedentă, în care cursul a atins minimul ultimelor aproape 11 luni, de 4,3912 lei, iar cotaţiile au scăzut spre 4,38 lei.

Apărarea, Internele, SPP şi SRI au rămas fără carburanţi

Ministerul Apărării şi cel de Interne, Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) şi Serviciul Român de Informaţii (SRI) au rămas fără carburanţi pentru vehiculele cu care derulează operaţiuni NATO, respectiv asigură protecţia demnitarilor, astfel că Guvernul este obligat să apeleze la rezervele de stat.