monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

O femeie a fost rănită după ce A CĂZUT dintr-un TRACTOR

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost rănită sâmbătă, 21 iunie 2014, după ce a căzut dintr-un tractor în timp ce se afla împreună cu fiul său, după lemne, în pădurea aparținătoare localității Salisca, în apropiere de Dej.

MAE: 1.000 de români se află în zona afectată de inundaţii din Bulgaria

Ambasada României de la Sofia estimează, pe baza apelurilor telefonice, că numărul românilor afectaţi de inundaţiile de pe litoralul bulgăresc este de aproximativ 1.000 de persoane potrivti Ministerului de Externe. Guvernul român a alcătuit un grup de lucru format din reprezentanţi ai Ministerului de Interne şi ai Ministerului de Externe pentru a gestiona situaţia românilor din Bulgaria.

Electric Castle, mai tare decât ploaia

Electric Castle 2014
A doua zi de Electric Castle a adus în fața celor 5 scene ale festivalului 20.000 de persoane, pentru concerte însoțite de show-uri de lumini, lasere și efecte pirotehnice.

Google Street View ajunge din nou la Cluj

Google Street ajunge din nou la Cluj. Foto: Wikipedia
Începând de săptămâna viitoare mașina Google Street View va străbate din nou străzile din Cluj-Napoca, în cadrul unei noi campanii demarate de Google în vederea actualizării imaginilor sale din marile orașe din România.

Inundații în Bulgaria: 14 oameni, printre care și doi copii, au murit. Mai mulți turiști români au rămas blocați în Staţiunea Albena - FOTO

Partea de sud a staţiunii Albena. Foto: Channel News Asia
Guvernul bulgar a decretat zi de doliu naţional pentru data de 23 iunie după ce inundațiile din ultimele săptămâni din nord-estul țării au dus la moartea a 14 oameni, printre care şi doi copii. Puhoaiele au inundat staţiunile de pe coasta bulgară a Mării Negre printre care și Staţiunea Albena, unde sunt şi turişti români care au rpmas blocați aici.

Co-fondatorul Thievery Corporation, Rob Garza: „Electric Castle este un festival distractiv și am așteptări mari de la el”

Rob Garza, Thievery Corporation la Electric Castle
Cea mai așteptată trupă a celei de-a doua seri a festivalului Electric Castle din acest an, Thievery Corporation, a urcat pe scenă la ora 22.00 și au electrizat atmosfera de la Castelul Banffy. Înaine de a performa, unul dintre fondatorii trupei, Rob Garza a stat de vorbă cu jurnaliștii cărora le-a dezvăluit câteva dintre experiențele band-ului său.