monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Mircea Băsescu, arestat pentru 30 de zile. Decizia nu e definitivă

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mircea Băsescu, în dosarul în care este acuzat că ar fi primit 250.000 de euro de la Florin Anghel pentru ca, în urma intervenţiei sale la judecători, Bercea Mondial să scape de închisoare. Decizia instanței nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel.

Concert pentru orgă, la Cluj

Evenimentul va avea loc duminică, 22 iunie 2014, ora 18.00, la Biserica Reformată cu Două Turnuri (21 Decembrie nr 41), în cadrul concertelor de binefacere Concerte pentru orgă.
Foto: Arhiva site-ului Electric Castle

17.000 de oameni, în prima zi a festivalului Electric Castle

Fanii muzicii electronice au umplut domeniul Castelului Banffy din Bonțida încă din prima zi. Peste 17.000 persoane au venit la festivalul Electric Castle pentru a asista la concerte și pentru a trăi experiențele inedite oferite de festival: de la sporturi extreme la zone de relaxare.

Oleleu, ironic la vizita lui Seplecan la Centrul de Deşeuri: Şi turismul este o îndeletnicire

Ioan Oleleu, proaspăt revenit în fotoliul de vicepreşedinte al CJ Cluj, a criticat acţiunea de ieri organizată de Mihai Seplecan la Centrul de Deşeuri. Seplecan i-a convocat la Centrul de Deşeuri atât pe Mariana Raţiu, coordonatorul proiectului, cât şi pe arhitectul Claudiu Salanţă pentru a-l lămuri cu privire la unele aspecte în derularea contractului din fonduri europene.

Cupa Mondială: Japonia - Grecia 0-0. Elenii au jucat cu un om în minus din minutul 38

Sursa foto: uefa.com
Echipa naţională a Greciei, adversara României în preliminariile Campionatului European din 2016, a terminat la egalitate, scor 0-0, cu reprezentativa Japoniei, în etapa a doua a grupei C de la Cupa Mondială. În urma acestui rezultat, Columbia, care a câștigat cu 2-1 în fața Coastei de Fildeș, a obținut calificarea în optimi.