monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cuvintele lui Nicoară, în gura lui Lăpuşan

În mod suspect, părerea proastă de acum doi ani a senatorul PNL Marius Nicoară despre Mihai Seplecan apare în gura preşedintelui PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

Halep, de neoprit! Românca s-a calificat în sferturi la Roland Garros

Simona Halep, a patra favorită, s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros, în urma victoriei, scor 6-4, 6-3, cu Sloane Stephens. Românca și-a egalat astfel cea mai bună performanţă la un turneu de Grand Slam, după ce a ajuns în aceeaşi fază şi la Australian Open.
Klaus Iohannis, preşedintele interimar al PNL

Klaus Iohannis, preşedintele interimar al PNL

Klaus Iohannis va fi preşedinte interimar al PNL până la organizarea congresului extraordinar de la sfârşitul lunii iunie, ca urmare a deciziei lui Crin Antonescu de a renunţa la poziţia de şef interimar al partidului, au declarat surse liberale.
Tichete cadou de combustibil – aspecte contabile şi fiscale

Tichete cadou de combustibil – aspecte contabile şi fiscale

Stare de fapt: o societate comercială (în continuare Compania) acordă clienţilor săi persoane fizice tichete cadou de combustibil. O să analizăm în cele ce urmează aspectele contabile şi fiscale ce decurg din aceasta.

Balustrada de pe malul Someşului va fi reparată

Balustrada de pe malul Someşului va fi reparată
De la podul Garibaldi până la Uzina de Apă, de pe malul Someşului, lipsesc stâlpi din balustrada care face protecţia aleii de promenadă de pe ambele maluri ale râului, aspect care pune în pericol pietonii care circulă în zona respectivă.

„U" Cluj a realizat al doilea transfer al verii

„U” Cluj a bătut palma cu Florin Achim, mijlocaș dreapta care a evoluat ultima dată la Săgeata Năvodari. Conducerea „șepcilor” negociază și cu sârbul Milos Deletic (atacant, 20 de ani).

Drumul de acces spre cartierul Lomb caută constructor

Buftea de Cluj, investitie in Lomb
În Lomb se va construi Cluj Innovation City, centrul de afaceri TEAM şi “Buftea de Cluj”. Sunt proiecte mari, cu fonduri europene, cu o valoare totală a investiţiilor de sute de milioane euro.

Juniorii NRA, pe podium la Danube Delta Rally

Juniorii Napoca Rally Academy au strălucit la Danube Delta Rally, etapa a treia a Campionatului Național de Raliuri Dunlop. Simone Tempestini a terminat cursa pe locul 2, la doar două secunde în spatele învingătorului Francois Delecour, iar Florin Tincescu s-a impus la clasa mașinilor cu tracțiune pe două roți.

Ce meserii le dau de furcă angajatorilor?

40% dintre angajatorii din România întâmpină dificultăți în găsirea candidaților potriviți pentru posturile vacante din cadrul organizaţiei
40% dintre angajatorii din România întâmpină dificultăți în găsirea candidaților potriviți pentru posturile vacante din cadrul organizației.
Dumitru Fărcaş

Taragotul lui Dumitru Fărcaş a fost găsit

Taragotul lui Dumitru Fărcaş, furat din faţa Ateneului, a fost recuperat, după ce un bărbat a mers, duminică noapte, la un post de televiziune şi a anunţat că a găsit instrumentul muzical în timp ce alerga într-un parc din zona Basarab, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţia Capitalei.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE Clujul, în topul judeţelor fruntașe la turism electoral

După centralizarea rezultatelor alegerilor europarlamentare la Biroul Electoral Central, există județe în care s-au înregistrat foarte mulți votanți pe listele suplimenare. Aceste date conturează clar fenomenul turismului electoral și, coincidență sau nu, în județele "fruntașe" în acest top PSD a obținut cele mai bune rezultate.

(P) ASID-O, Șansa unei cariere de succes!

S.C. Expert Training S.R.L., în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj, implementează începând cu data de 1 aprilie 2014, proiectul „Ansamblu de Servicii Integrate Destinate Ocupării ASID-O”, proiect de care vor beneficia un număr de 470 şomeri.

Clujul va avea două echipe de baschet masculin în Liga Națională

Echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a promovat în Liga Națională după numai un an de la reînființare. Elevii lui Carmin Popa au terminat turneul final pe locul 2, cu 5 puncte, poziție cu care și-au asigurat prezența în LNBM.

Elevii claselor a II-a, testați la evaluarea națională

Luni, 02 iunie 2014, a venit rândul elevilor claselor a II-a să fie testați la evaluarea națională. Pentu școlarii din de la gimnaziu, acest test este organizat în premieră de Ministerul Educaţiei.

Expoziții și o conferință internațională pe tema Primului Război Mondial la UBB Cluj

Universitatea Babeș-Bolyai, alături de Centrul de Studii Transilvane al Academiei Române și Institutul de Istorie al Academiei de Științe a Republicii Moldova organizează, în perioada 3 - 4 iunie 2014, conferința internațională „Primul Război Mondial. Perspectivă istorică şi istoriografică” precum și două expoziții pe aceeași temă. Manifestările au loc cu ocazia a 100 de ani de la izbucnirea Primului Război Mondial.