monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
dirijorul Lubnan Baalbaki

Concert simfonic „libanez”

Vineri, 20 iunie, are loc Concertul simfonic susţinut de Orchestra Filarmonicii, sub bagheta dirijorului de origine libaneză, stabilit în România – Lubnan Baalbaki.

O zi cu păsări în Muzeul Satului

Foto: www.sor.ro
Copiii vor avea ocazia sâmbăta aceasta să vadă, în Parcul Etnografic din Cluj, una dintre cele mai frumoase activități de ornitolog: inelarea păsărilor.

Maşinile de fiţe au ocupat trotuarele

Maşinile de fiţe au ocupat trotuarele
În Piaţa Ion Agârbiceanu (fostă Engels) din cartierul Andrei Mureşanu, pietonii abia dacă mai au loc să treacă atunci când ajung în faţa teraselor de fiţe.

Când va vorbi dreapta pe o singură voce?

Sociologii atrag atenţia că dreapta va trebui să se constituie, în această vară, în jurul unei singure concepţii strategice şi să transmită un mesaj coerent, pe o singură voce.

(P) Preţuind apa, preţuieşti viaţa!

20 elevi din Turda au vizitat staţia de tratare a Companiei de Apă Arieș
În 18 iunie, la Staţia de Tratare a Companiei de Apă ARIEŞ au fost în vizită 20 elevi de clasa a III-a de la Școala „Teodor Murășanu” din Turda. Trebuie menționat faptul că, stația de tratare de pe strada Bogata din Turda trateaza și distribuie apă pentru municipiul Câmpia Turzii și comunele arondate acestuia.

VEZI programul Ligii I și al Cupei Ligii

La propunerea Ligii Profesioniste de Fotbal, Comitetul Executiv al FRF a aprobat programul meciurilor din ediția 2014-2015 a Ligii I și programul Cupei Ligii pentru sezonul 2014-2015.
Felipe al VI-lea de Burbon a devenit regele Spaniei

Felipe al VI-lea a devenit regele Spaniei

Felipe al VI-lea de Burbon a devenit la miezul nopţii (01.00, ora României) regele Spaniei şi va depune jurământul joi, în cursul unei ceremonii sobre, după care va începe o misiune grea, constând în reînnoirea unei monarhii în căutare de legitimitate şi păstrarea unităţii naţionale afectate de separatismul catalan.