monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Un senator PSD sugerează că Antonescu a luat şpagă de la Uioreanu şi că Băsescu ştia

Senatorul PSD Liviu Marian Pop a susţinut luni, într-o scrisoare deschisă adresată fostului lider PNL Crin Antonescu şi preşedintelui Traian Băsescu, că cei doi au avut o întâlnire în cadrul căreia „conducătorului liberalilor i s-au adus la cunoştinţă că există probe şi înregistrări incriminatoare referitoare la mita de la preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu".

Paraziţii şi Viţa de Vie, show total la Cluj-Napoca GALERIE FOTO

Peste 1000 de clujeni au luat parte duminică în parcarea unui centru comercial din Cluj-Napoca la concertul susţinut de Paraziţii şi Viţa de Vie cu ocazia Zilele Prieteniei Bergenbier. Alături de aceste trupe, au mai cântat ZOB, E.M.I.L, iar sâmbătă au urcat pe scenă Vunk, Şuie Paparude, Shadowbox, CTC şi Omul cu Şobolani.

Uioreanu, dus din nou în faţa procurorilor

sursa foto: mediafax.ro
Horea Uioreanu, preşedintele suspendat al CJ Cluj, arestat preventiv pentru fapte de corupţie, a fost dus din nou, luni, în faţa procurorilor DNA Cluj, care au desigilat în prezenţa sa laptopul acestuia, ridicat în urma percheziţiilor din 28 mai, potrivit unor surse judiciare.

Il Luce a ales Șahtiorul

Curtat insistent de Galatasaray, Mircea Lucescu va continua şi în sezonul viitor pe banca lui Șahtior.

Judecătoare de la ÎCCJ, urmărite penal de DNA pentru luare de mită

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de judecătoarele Gabriela Bîrsan și Iuliana Pușoiu de la Înalta Curte de Casație și Justiție, acuzate de mai multe infracțiuni, printre care și luare de mită.
Preşedintele Băsescu nu va fi invitat la aniversarea Senatului

Preşedintele Băsescu nu va fi invitat la aniversarea Senatului

Conducerea Senatului a hotărât, luni, că decizia privind invitarea preşedintelui Traian Băsescu la aniversarea Senatului revine exclusiv preşedintelui acestui for legislativ, Călin Popescu Tăriceanu, care, de altfel, a reiterat decizia sa de a nu-l invita pe şeful statului.

Primăria Cluj-Napoca, obligată să plătească despăgubiri după ce un copac s-a prăbuşit peste o maşină

În 2009 în Piaţa Fraternităţii din Cluj-Napoca un autoturism Dacia Logan a suferit serioase avarii după ce un copac s-a prăbuşit peste el. De atunci, proprietarul maşinii s-au războit în instanţă cu primăria şi cu reprezentanţii firmei care aveau în atribuţii toaletarea arborilor şi amenajarea spaţiilor verzi. După 5 ani, judecătorii au decis că Primăria Cluj-Napoca este bună de plată fiind obligată să plătească despăgubiri proprietarului autoturismului.

Prinţul George a făcut primii săi pași în public - FOTO

Prinţul George a fost fotografiat mergând, cu ajutorul mamei sale, ducesa de Cambridge. Primii paşi făcuţi de moştenitorul tronului britanic într-un spaţiu public au fost surprinşi duminică, 15 iunie 2014, la un meci de polo în scop caritabil, în care prinţii William şi Harry au jucat în echipe adverse.

Tren de mare viteză pe ruta Varna - Bucureşti

Tren bulgar de mare viteză
Compania de infrastructură feroviară (CIF) din Bulgaria lucrează la un proiect pentru o linie de cale ferată de mare viteză între oraşele Varna, pe litoralul Mării Negre, şi Bucureşti.

Percheziții la Ministerul Sănătății și la mai multe spitale

Procurorii DNA au făcut luni, 16 iunie 2014, percheziţii la Ministerul Sănătăţii și încă patru instituții medicale, în dosarul care vizeză fapte de corupţie privind achiziţii pentru programul de modernizare al secțiilor de neonatologie. În total 20 de adrese au fost cercetate de procurorii anticorupție.

Și-au păstrat golgheterul. Lemnaru rămâne la „U"

Dorit de mai multe formații din Liga I și străinătate, Valentin Lemnaru va rămâne însă la Universitatea Cluj. Atacantul și-a propus să înscrie cel puțin 13 goluri, performanță pe care a realizat-o în sezonul trecut.

Mai mulţi lideri PNL susţin includerea lui ANTONESCU în sondajele comune cu PDL

O serie de lideri ai PNL, vicepreşedinţi sau lideri de organizaţii, susţin includerea lui Crin Antonescu, alături de Klaus Iohannis, în cercetările sociologice care vor fi realizate împreună cu PDL pentru stabilirea candidatului comun pentru prezidenţiale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse PNL.

(P) Compania de Apă ARIEȘ despre beneficiile sistemului SCADA

„Compania de Apă ARIEȘ în primul rând are ca obiective oferirea unor servicii de înaltă calitate cetățenilor pe care îi deservește și nu-s puțini, peste 21 de mii de oameni Aceste servicii se concretizează într-o apă potabilă constant bună, un serviciu ireproșabil de canalizare și asigurarea continuității acestora. Aceste lucruri și obiective se pot realiza doar prin îmbunătațirea rețelelor de apă și canal, dar și prin preocuparea permanentă pentru CALITATE a tuturor serviciilor asigurate de noi.” afirmă directorul general al CAA – Cristian Octavian Matei.