monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Parlamentarii, mai uşor de arestat

PNL şi PDL vor depune, în cursul săptămânii viitoare, un proiect de lege care să elimine privilegiile aleşilor, când vine vorba de imunitate parlamentară.

Se tem să nu cadă copacul peste ei

Se tem să nu cadă copacul peste ei
Pe o stradă din cartierul Dâmbul Rotund, un copac mai înalt decât un bloc cu patru etaje, este motiv de stres pentru o parte din locuitori.

Patru zile până la cel mai mare festival de muzică electronică din România. Electric Castle îşi deschide joi porţile FOTO

Anul trecut, timp de trei zile, Castelul Banffy din Bonțida a fost cu adevărat electric. Peste 90 de artiști, 32.000 de spectatori și 600 de oameni au pus pe picioare un festival ce promisese că „va fi legendar”. Electric Castle este primul festival din Romania care a mutat muzica electronică și concertele live pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel.

Zi de doliu în Ucraina

Președintele Ucrainei, Petro Poroşenko, a decretat ziua de duminică, 15 iunie 2014, drept zi de doliu naţional după ce un avion cu 49 de militari la bord a fost doborât, sâmbătă, de separatişti la Lugansk.

STENOGRAME Rareş Pop, despre doi inspectori CINSTIȚI: "Am nişte retardaţi pe care nu-i pot ţine în frâu". Prefectul către ”retardați”: ”Vreau să vă daţi toţi demisia!"

sursa foto mondonews.ro
La sediul DNA au continuat în forţă audierile în dosarul de corupţie în care a fost arestat directorul regional al ISCTR Cluj, liberalul Rareş Pop, poreclit "Lordul". În faţa sediului DNA au fost parcate, două maşini ale ISCTR, care au venit la Cluj cu inspectorii de trafic asupra cărora s-au făcut presiuni.

Uioreanu şi-a completat declaraţia de avere în AREST. Mai bogat în 2014 decât anul trecut

Horea Uioreanu alături de băiatul său la depunerea candidatuii pentru şefia CJ Cluj
Preşedintele suspendat al CJ Cluj, Horea Uioreanu, şi-a completat declaraţia de avere în arestul IPJ Cluj, declaraţie care a fost postată şi pe site-ul Consiliului Judeţean Cluj. Potrivit ANI, persoanele care exercită funcţii publice au obligaţia ca până la data de 15 iunie să-şi publice declaraţiile de avere şi de interese. Uioreanu şi-a completat declaraţia de avere în 11 iunie, el aflându-se în arest preventiv încă din 29 mai.