monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Gabriela, fata care a murit în ambulanţă în timp ce se întorcea de la dializă din Cluj, a fost înmormântată

sursa foto: stirileprotv.ro
Vineri a fost cea mai grea zi pentru părinţii Gabrielei, adolescenta din Bistriţa ucisă într-un accident cumplit când se întorcea de la dializă cu o ambulanţă din Cluj-Napoca. Fata de 17 ani a fost înmormântată, plânsă de rude, prieteni şi colegi de suferinţă. Vărul ei de 14 ani, mort în acelaşi accident, a fost înmormântat în satul lui natal.

Cantonament de criză. CFR Cluj se pregăteşte în Ungaria pentru Europa League

Pentru prima dată de la promovarea din 2004, CFR Cluj nu mai face cantonamente în Turcia, Spania sau Austria, stagii de pregătire ce ajungeau să coste 200.000 de euro. Acum, din cauza problemelor financiare, Vasile Miriuţă, antrenorul echipei, va trebui să meargă pe variante mult mai ieftine.

Avion militar ucrainean cu 49 de pasageri la bord, DOBORÂT. TOŢI PASAGERII AU MURIT. REACŢIA PREŞEDINTELUI Ucrainei – VIDEO

sursa foto stirile24.ro
Cel puţin 49 de oameni au murit după ce insurgenţii au doborât, sâmbătă dimineaţă, un avion de transport militar ucrainean în zona oraşului Lugansk, anunţă armata ucraineană. Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, a promis sâmbătă "o ripostă adecvată" faţă de insurgenţii proruşi care au doborât avionul militar ucrainean.

IRES: N-avem echipă, dar nu contează. Peste jumătate dintre români urmăresc CM de fotbal din Brazilia

sursa foto voceatransilvaniei.ro
Chiar și fără echipa națională în competiție, peste jumătate dintre români vor fi spectatorii Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia din fața televizoarelor. Potrivit unui studiu realizat de Institutul Român pentru Evaluare și Strategie – IRES înainte de începerea Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, 58% dintre respondenți spun că vor urmări meciurile din această competiție, chiar dacă echipa națională nu s-a calificat la acest turneu.

Trenurile Soarelui intră de azi în circulație

sursa foto lideruldeopinie.ro
Cele 40 de trenuri spre și dinspre Litoral și Delta Dunării vor intra de sâmbătă în circulație, în cadrul programului estival de transport feroviar Trenurile Soarelui, care se va încheia pe 15 septembrie, au anunțat, vineri, reprezentanți ai CFR Călători.

Cum se combate cerşetoria la Cluj? Pliante pentru cei care se simt agresaţi de cerşetori

sursa foto stiridiaspora.com
Peste 30 de persoane, consilieri locali, poliţişti, studenţi, asistenţi sociali, dar şi reprezentanţii Companiei de Transport Public Cluj au participat la o dezbatere privind combaterea cerşetoriei în Cluj-Napoca. În urma discuţiilor s-a stabilit realizarea unor materiale suport pentru toți clujenii care se simț agresați de către cerșetorii din oraș, dar şi pentru descurajarea acelora care dau bani cerşetorilor.