monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Promisiunile guvernamentale curg. Banii, nu prea!

sursa foto jurnalul.ro
După ce a propus creșterea salariilor bugetarilor și a pensiilor, Guvernul Ponta nu știe nici măcar de unde ar putea găsi în anii care vin resurse pentru reducerea CAS.

REMEMBER: Mineriada din 13-15 Iunie 1990

În urmă cu 24 de ani, pe 13 iunie, trei garnituri pline cu mineri plecau din Petroşani spre Bucureşti. În dimineaţa zilei următoare, aceştia intrau în Piaţa Universităţii unde poliţia încerca deja să disperseze în mod violent studenţii şi ceilalţi manifestanţi împotriva regimului Ion Iliescu.

ABSURD. Familia unui pacient, TRIMISĂ SĂ CUMPERE AȚĂ CHIRURGICALĂ în mijlocul operației! S-a întâmplat LA CLUJ!

În timpul unei intervenţii chirurgicale complexe, familia pacientei aflată pe masa de operaţie a fost trimisă de medicii de la Spitalul Municipal Clujana să cumpere aţă chirurgicală deşi conducerea unității spitalicești susține că acel material sanitar se afla pe stoc. Directorul spitalului, dr. Nicolae Constantea, a încercat să mușamalizeze „neînțelegerea” și să oprească publicarea acestui articol.

STENOGRAME Rareş Pop despre subalternii care nu-l ascultau: "Mă p.ş pe faţa lor"

sursa foto: evz.ro
Stenogramele din dosarul de corupţie în care a fost arestat Rareş Pop, inspectorul şef teritorial al Inspectoratului de Stat pentru Control Trafic Rutier, instituţie care are ca şi arie de competenţă şapte judeţe din Transilvania arată modul în care aceta îşi trata angajaţii. Pop este cunoscut în PNL Cluj, sub numele de "Lordul".

Istoria din spatele „lacătelor iubirii”

Podul Artelor, Paris, Franța. Foto: Wikipedia
Fiecare țară are un pod al iubirii, am putea afirma. În întreaga lume sunt cel puțin 100 astfel de poduri celebre sau spații publice unde îndrăgostiții își prind așa-zisele „lacăte ale iubirii”, ca un simbol al dragostei lor veșnice.

Povestea nașterii stațiunii Păltiniș, dezvăluită după 120 de ani

Marți, 10 iunie 2014, a fost aniversată, la Hohe Rinne Păltiniș Hotel & Spa, împlinirea a 120 de ani de la înființarea stațiunii turistice Păltiniș, ocazie cu care a avut loc și lansarea primului volum din monografia „A fost odată Hohe Rinne. Istoria Păltinișului”, în prezența autorului Mircea Dragoteanu.

UTI securizează supermarketurile Metro din Romania

În luna mai a acestui an, UTI Grup a demarat un nou proiect de securitate pentru supermarketurile Metro Galați și Metro Craiova, care presupune modernizarea sistemelor de supraveghere video instalate în aceste locații. UTI Grup este furnizorul de soluții de securitate pentru toate cele 26 de magazine ale retailerul german, Metro Cash&Carry din România, parteneriatul dintre cele două companii datând din 1996.

48 de echipaje pe lista de start laTransilvania Rally

Cei mai buni piloți din CNRD vor lua startul în Transilvania Rally. Manfred Stohl, campion mondial în P-WRC va concura și el în etapa de la Cluj. Mașinile istorice vor condimenta spectacolul de pe probele speciale.

Competiţie unică: escaladă, rafting pe Arieş şi mountain bike în Cheile Turzii

În perioada 27-29 iunie se dă startul primei ediţii a competiţiei sportive „Cheile Turzii Race”, eveniment ce propune patru competiţii sportive – escaladă în teren de aventură, alergat montan, mountain bike şi probă de triatlon. Potrivit organizatorilor, acest eveniment se adresează practicanţilor de sporturi montane şi de aventură.

Joaca de-a funcţiile sau cum consilierii au tras de scaunul puterii în cel mai jenant mod

După ce actuala majoritate PNL-PDL a dat greş în încercarea de a-l alege pe liberalul Mihai Seplecan în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj pentru a-l propulsa mai apoi preşedinte interimar, nemulţumiţii au convocat o “şedinţă extraordinară de îndată”, au repetat votul şi au reuşit să-şi impună favoritul la conducerea judeţului.