monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Sondaj: PSD a ajuns la 40%. PMP depășește PDL

rezultat alegeri parlamentare
Conform datelor unui sondaj intrat în posesia Evenimentului Zilei, pentru prima oară de la înregistrare, Partidul Mișcarea Populară depășește formațiunea condusă de Vasile Blaga și Cătălin Predoiu.

Judecătorul Stan Mustaţă, suspendat din magistratură

CSM a decis suspendarea din magistratură a judecătorului Stan Mustaţă de la Curtea de Apel București
CSM a decis, joi, să îl suspende din magistratură pe judecătorul Stan Mustaţă, de la Curtea de Apel Bucureşti (CAB), după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis definitiv ca acesta să rămână în arest.

Euro a coborât până la 4,42 lei

Euro a coborât până la 4,42 lei
Raportul euro/leu a scăzut ieri la minimul ultimelor şase luni de 4,4340 lei, după ce acum două zile media a fost de 4,4352 lei.

România va găzdui în premieră Cupa Europei la floretă

Ediţia 2014 a Cupei Europei la floretă feminin, echivalentul Cupei Campionilor Europeni, va fi organizată, în premieră, în România, competiţia urmând să aibă loc în Bucureşti, la Sala "Mihai Viteazul", la data de 17 mai.

Bannere electorale ale PMP Cluj, vandalizate

Bannere electorale ale PMP Cluj, vandalizate.  Foto: Facebook Adrian Gurzău
Reprezentanţii PMP Cluj au sesizat, joi, Poliţia şi Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj, cu privire la vandalizarea unor bannere electorale amplasate la intrarea în sediul organizaţiei judeţene.
Şeful DIICOT Alba, Ioan Mureşan

Şeful DIICOT Alba, Ioan Mureşan, sub control judiciar

Şeful DIICOT Alba, Ioan Mureşan, urmărit penal în legătură cu instrumentarea dosarului lui Berbeceanu, se află, din 5 mai, sub control judiciar, informează Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Poetul național turkmen Mahtumkuli Fraghi, omagiat la UBB Cluj

Institutul de Turcologie și Studii Central-Asiatice din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în cooperare cu Ambasada Turkmenistanului, organizează joi, 8 mai 2014, de la ora 11.00, o conferință științifică omagială consacrată împlinirii a 290 de ani de la nașterea poetului național turkmen Mahtumkuli Fraghi.