monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cu ce ne-am ales după doi ani de guvernare Ponta?

Sociologii clujeni consideră că preocupările Guvernului Ponta au fost, în cei doi ani de la instalare, eminamente politice, constând în „eterna fixaţie- regimul Băsescu“.

Circulație închisă în zona Cluj Arena la „U” Cluj - Steaua

Poliţiştii clujeni vor asigura și ei, alături de jandarmi, ordinea în zona Cluj Arena la meciul dintre „U” Cluj și Steaua București. IPJ Cluj anunță, de asemenea și închiderea circulației rutiere pe unele străzi din apropierea stadionului.

Schimbare neașteptată în conducerea TAROM

Schimbare neașteptată în conducerea TAROM
Conducerea TAROM a fost schimbată miercuri, aceasta fiind a doua oară în ultima jumătate de an când membrii Consiliului de Administrație sunt înlocuiți.

„Best of” la TIFF 2014

Yves Saint Laurent still la TIFFashion
Un „best of” al filmelor de ficțiune și documentarelor care au făcut turul marilor festivaluri în ultimul an îi va încânta pe spectatorii TIFF, ca la fiecare ediție, în două dintre cele mai populare secțiuni ale festivalului: Supernova și What’s Up, Doc?/ Ce se întâmplă, documentarule?

Cimitir turcesc în centrul Timișoarei

Arhelolgii timișoreni au descoperit 20 de morminte turcești în centrul orașului
20 de morminte turceşti, dintre care trei ale unor copii, au fost descoperite de arheologi lângă zidurile unei moschei din centrul Timişoarei.

Cadu a atins borna 200 în Liga I

Partida de marți dintre Dinamo și CFR Cluj (0-3) a consemnat un moment istoric pentru fotbalul românesc. Portughezul Ricardo Cadu a atins cota celor 200 de meciuri în Liga I. Căpitanul feroviarilor a devenit astfel primul jucător străin care atinge această cifră.
DHL a inaugurat un terminal operaţional în incinta Aeroportului „Avram Iancu”

Centru operaţional DHL la Aeroportul Avram Iancu

Noul hub operaţional DHL din incinta aeroportului clujean va permite îmbunătăţirea timpilor de livrare şi preluare a expedierilor internaţionale cu până la 60 de minute.

Boc: PSD are panouri electorale cu lucruri pe care nu le-a realizat

Fostul premier Emil Boc susţine că PSD manipulează în campania electorală pentru europarlamentare, folosind panouri în care vorbeşte despre lucruri pe care nu le-a realizat, precum numărul de kilometri de autostradă sau sumele atrase din fonduri europene.
Cifrele arată unde ne situăm în ce priveşte preferinţele electorale

Cifrele care arată unde suntem

Premierul Victor Ponta este, potrivit ultimelor studii, „tras de locomotiva electorală“ PSD+UNPR+PC.

Guvernul nu va taxa suplimentar veniturile PFA în 2014

Cristian Socol, consilier al premierului Victor Ponta
Guvernul nu are în vedere, în acest an, implementarea unui nou sistem al contribuțiilor sociale obligatorii și nici extinderea bazei de calcul a acestora asupra veniturilor realizate de persoanele fizice care desfășoară activități independente, a declarat marți seară Cristian Socol, consilier al premierului Victor Ponta.

La 4 ani, la ŞCOALĂ

La 4 ani la scoala
La Cluj a avut loc o situaţie neobişnuită. Află despre ce este vorba!

Teribila gafă strategică a lui Crin

sursă foto: blogary
Antonescu a făcut o greșeală catastrofală prin încercarea de repoziționare. Trebuia să tragă cît mai mult de USL, să aștepte să fie dat afară, să pozeze în continuare în păstrătorul spiritului USL. Avea o imagine foarte bună la electoratul uselist și PSD-ului i-ar fi fost extrem de greu să-l schimbe pe Antonescu în percepția publicului uselist din candidat prezidențial al USL și erou al muncii useliste.

Tendințele în Pedagogia Limbilor Străine dezbătute la UBB Cluj

Departamentul de Limbi Moderne Aplicate, al Facultăţii de Litere, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, împreună cu experţii din cadrul proiectului Clip Flair şi Centrul pentru Industriile Limbii, organizează, în perioada 9-10 mai 2014, conferinţa “Noi Direcții și Orientări în Pedagogia Limbilor Străine”.

Ziua de 9 mai, marcată la Turda printr-un ceremonial militar-religios

Primaria Turda
Moment istoric cu triplă semnificaţie: Proclamarea Independenţei de Stat a Romaniei, Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial şi Ziua Europei, ziua de 9 mai va fi marcată şi la Turda printr-un ceremonial militar - religios, începând cu ora 10.00, la Monumentul Eroilor din faţa Catedralei Ortodoxe.