monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Generația de Aur vine pe Cluj Arena

Meci de lux pe Cluj Arena! Foştii jucători ai Universităţii Cluj din perioada 1990-1995 vor disputa o partidă de gală împotriva Generaţiei de Aur.

Dolarul american la un nou minim

Dolarul american la un nou minim
Deprecierea dolarului faţă de euro a produs scăderea cursului monedei americane la un nou minim al ultimilor aproape doi ani şi jumătate.

Trăieşte sau nu USL?

Liberalii clujeni susţin că vor depune contestaţii la BEJ, dacă va fi cazul în ceea ce priveşte folosirea denumirii USL de către PSD în campanie, în timp ce social democraţii precizează că a existat deja o asemenea contestaţie într-un alt judeţ, care a fost însă respinsă.

Emil Boc îi răspunde lui Ponta. Ce a greșit premierul în sesizarea către CCR

Întrebat cum comentează afirmaţia premierului Victor Ponta potrivit căreia în sesizarea la Curtea Constituţională împotriva şefului statului va fi inclus şi un citat din Emil Boc, fostul premier a declarat pentru Mediafax că purtarea unui tricou cu sigla unui partid de către preşedinte nu reprezintă un conflict juridic de natură constituţională între preşedinte şi Guvern.

Care este cel mai ieftin cartier al Clujului?

Mănăştur este cel mai ieftin cartier din Cluj-Napoca
În luna aprilie, un singur cartier clujean s-a situat sub pragul psihologic de 1.000 de euro/ mp, în ceea ce priveşte preţul mediu public al apartamentelor de vânzare.

ALERTĂ în spitale: mii de români, infectaţi

Tot mai mulţi români, care urmează tratamente cu antibiotice, s-au trezit infectaţi cu Clostridium difficile, un microb care, iniţial, provoacă disfuncţionalitatea organelor interne, iar, în final, poate duce la moartea pacientului.

Drama copiilor agresaţi şi abuzaţi de părinţi

Oficial, anual, peste 10.000 de copii sunt abuzaţi sexual, agresaţi sau exploataţi de către părinţi. Numărul lor este însă mult mai mare, însă de drama lor nu ştie nimeni.

Clujenii, testaţi GRATUIT de astm

Clujenii care vor să se testeze gratuit, dacă suferă sau nu de astm, trebuie să se prezinte în acest sfârşit de săptămână în Piaţa Mihai Viteazu între orele 9.30 - 16.30.

Start la festivalul UBB

În perioada 9-25 mai 2014, Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) organizează prima ediție a Festivalului UBB. Acesta își propune promovarea modalităţilor alternative de petrecere a timpului liber în rândul studenților. Festivalul se axează pe două domenii, cultural și sportiv.

Biciclist lovit cu portiera maşinii

Foto: Arhivă
Un accident ruier care s-a soldat cu accidentarea uşoară a unui biciclist de 52 de ani a avut loc marţi după-amiaza pe strada 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca.
Premierul Victor Ponta

Ponta: Sesizarea la CC va include şi un citat din Boc

Sesizarea care va fi înaintată, marţi, de Guvern către CC privind implicarea preşedintelui Traian Băsescu în campania electorală va conţine şi o declaraţie din 2004 a fostului lider PDL şi prim-ministru Emil Boc, care spunea că preşedintele nu se poate implica în campanie, a afirmat premierul Ponta.

Cumpărături de pe Amazon prin Twitter

Internauţii vor putea să cumpere de pe Amazon prin intermediul contului de Twitter
Compania Amazon a prezentat luni o nouă funcţie, care permite utilizatorilor platformei de microblogging Twitter să cumpere de pe acest site de comerţ online fără să se deconecteze de pe reţeaua de socializare.

Băsescu despre fotografiile cu liderii PMP: Sunt făcute într-o zi de vacanţă

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, marţi, într-un interviu la Gândul LIVE, că fotografiile în care apare alături de lideri ai PMP, îmbrăcat cu un tricou cu însemnele acestui partid, sunt "făcute într-o zi de vacanţă dată de Guvern" şi postate de aceştia pe Facebook, nu pe afişe electorale.