monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Gala de deschidere TIFF 2014 îşi schimbă locaţia

Gala de deschidere TIFF 2013 din Piața Unirii
Gala de deschidere TIFF 2014, programată în Piața Unirii Open Air, îşi schimbă locaţia din cauza vremii nefavorabile. Ea va fi mutată în două dintre cinematografele festivalului, pentru a acoperi toate cererile, anunţă organizatorii pe site-ul oficial al festivalului.

Mircea Diaconu are un "coleg" bulgar

Mircea Diaconu, singurul candidat independent care a câștigat un mandat de europarlamentar din partea țării noastre nu este singurul care a avut o campanie electorală plină de peripeții. Un candidat din Bulgaria are o poveste la fel de interesantă, el ajungând în Parlamentul European printr-o „greșeală” a 34.000 de alegători.

„Ziua Porţilor Deschise pentru Copii” la Jandarmeria Cluj

Foto: Ziua Jandarmeriei
Gruparea de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca va organiza luni, 02 iunie 2014, la sediul instituției (str. Dorobanţilor nr. 23), începând cu ora 12.00, „Ziua Porţilor Deschise pentru Copii” cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului.

Începe a treia etapă de dezinsecţie pe domeniul public

Primăria Cluj-Napoca va efectua în perioada 2 -18 iunie 2014 a treia acţiune de dezinsecţie pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca. Acţiunea se va desfăşura între orele 21.00 şi 5.00. În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata prevazută se va prelungi.

Parcul Central se transformă în „Orășelul copiilor” de 1 iunie

Parcul Central se transformă în „Orășelul copiilor” de 1 iunie
Copiii cu vârste între 7 și 14 ani sunt așteptați duminică, 1 iunie 2014, între orele 12:00 – 18:00, în Parcul Central din Cluj-Napoca pentru a participa la „Orășelul copiilor”, proiect organizat de Asociația Studențească Amicus Cluj Napoca
Liderul Partidului Democrat din Republica Moldova, deputatul Marian Lupu. Foto: Wikipedia

Marian Lupu: Limba de stat a Republicii Moldova e moldoveneasca

Liderul Partidului Democrat din Republica Moldova, deputatul Marian Lupu, a afirmat, în cadrul unui emisiuni TV, că limba de stat a tării sale este limba moldovenească, iar limba rusă trebuie să fie predată obligatoriu în şcoli și că noţiunea de limbă română e propagată excesivă

(P) Tu mergi la TIFF? Naturlich!

Este întrebarea și răspunsul la ordinea zilei în această perioada între doritorii de film.Dacă e mai, la Cluj e Transilvania International Film Festival. Ajuns la cea de-a treisprezecea ediție, evenimentul mută capitala cinematografiei autohtone în cel mai important oraș din Ardeal.

„Ziua Elevului Clujean”, un eveniment interactiv dedicat exclusiv elevilor!

„Ziua Elevului Clujean” va avea loc sâmbătă, 31 mai 2014, începând cu ora 9:30 şi se va desfăşura pe tot parcursul zilei. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Cluj și doreşte să ofere elevilor clujeni oportunitatea de a petrece timpul liber împreună, întrecându-se în mai multe competiţii sportive şi donand bani pentru o cauza caritabilă.