monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Clujul are un nou festival

Energie, viziune şi producţii de talie mondială pe scena Operei clujene. Încă o săptămână până la prima ediţie a Festivalului Internaţional de Dans Contemporan STEPS.

Samsung lansează o platformă digitală dedicată sănătăţii

Samsung lansează o platformă digitală dedicată sănătăţii
Compania sud-coreeană de produse electronice Samsung a prezentat, miercuri, o nouă platformă digitală dedicată sănătăţii, care foloseşte mai mulţi senzori pentru a monitoriza diverse funcţii corporale precum ritmul cardiac şi presiunea arterială.

700 de invitați speciali la TIFF 2014

Open Air TIFF 2013, Piața Unirii din Cluj-Napoca. Foto:  Gabriel Aldea
În jur 700 de invitați români și străini sunt așteptați la Cluj-Napoca, la cel mai mare festival de film din România. Regizori, actori, producători, distribuitori, directori de festivaluri vor sosi în zilele următoare la Festivalul Internațional de Film Transilvania

Google ar putea deveni o ameninţare pentru industria auto

Google ar putea deveni "o ameninţare foarte competitivă şi serioasă" pentru industria auto, dacă va continua să dezvolte agresiv maşinile autonome, a declarat directorul pentru dezvoltare de produs al General Motors (GM), Mark Reuss.

Petrecere mare la grădiniţa “Zâna Zorilor”

Jocuri, dansuri şi distracţie cât cuprinde: au fost doar câteva dintre îngredientele care au făcut ziua perfectă pentru 200 de copii care au serbat prima ediţie a zilei grădiniţei “Zâna Zorilor”.

Un român a fugit în Ungaria pentru a scăpa de arestare

Poliţia caută un bărbat român care a trecut frontiera în Ungaria pentru a scăpa de arestare, după ce poliţia de frontieră a constatat că există un mandat european de arestare pe numele acestuia, a declarat joi un purtător de cuvânt al poliţiei din judeţul Csongrad.

Reţeaua lui Uioreanu şi a lui Bene. Câţi bani a primit Uioreanu de la omul de afaceri pentru a-i asigura lucrările la aeroport

Horea Uioreanu, preşedintele CJ Cluj, a fost reţinut miercuri seara de procurorii anticorupţie pentru luare de mită şi spălare de bani. În acelaşi dosar a fost reţinut şi omul de afaceri Ioan Bene pentru dare de mită. DNA spune că Uioreanu a convenit cu omul de afaceri ca firma pe care acesta o conduce să continue lucrările de la aeroport în lipsa oricăror forme legale.

Ziua Naţională pentru Adopţie sărbătorită la Cluj-Napoca

Luni, 2 iunie 2014, cu ocazia celebrării Zilei Naţionale pentru Adopţie, Serviciul Adopţii şi Post-Adopţii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Protecţia Copilului Cluj (DGASPC), organizează o serie de evenimente dedicate sărbătoririi acestei zile, dar şi promovării valorilor fundamentale ale familiei prin adopţie.

Deținuții din Gherla expun din nou la Cluj

Poză ilustrativă
Librăria Creștină Grace`S Home din Cluj-Napoca, a fost miercuri, 28 mai 2014, gazda vernisajului Expoziției de Pictură cu tema „Autoportret”, care conține lucrări realizate de persoane private de libertate din Penitenciarul Gherla.

Românii celebrează azi Ziua Eroilor

De Ziua Înălțării Domnului românii celebrează Ziua Eroilor, sărbătoare națională a poporului român, în memoria celor căzuți de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.

UBB participă la evenimentul caritabil „Fotbal de aur din suflet pentru copii”

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, împreună cu Asociaţia Filantropică „Sfântul Onufrie” şi Fundaţia Centrul de servicii sociale „Sfânta Veronica” din satul Dumbrava, judeţul Alba, invită clujenii să ia parte la evenimentul caritabil „Fotbal de aur din suflet pentru copii”, ce va avea loc pe Cluj Arena