monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Boxerul clujean care s-a JUCAT "loveşte şi fugi" a fost arestat preventiv

Alexandru Macingo, comparat de mulţi cu Mike Tyson, pentru talentul său de a lovi fulgerător, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce s-a jucat violentul joc "loveşte şi fugi". Macingo este acuzat că nu a respectat condiţiile din ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

"Fermă de Zâne" pentru vârstnicii trişti din Cluj

Foto arhiva
O mână de femei, trecute de 40 de ani, din Cluj-Napoca vor să facă o şcoală de arte pentru amatori în care să fie implicaţi atât copiii, cât şi tinerii şi, mai ales, vârstnicii.

Se conturează alianţa „anti-PSD“

Rezultatele slabe de la alegerile europarlamentare i-au „scuturat“ pe liderii dreptei, care se gândesc acum la unificare pentru scrutinul din noiembrie.

Tarifele RCA s-au scumpit cu 7% iar trendul de creştere va continua

Subscrierile la asigurările auto obligatorii RCA au crescut la 701 milioane lei în primul trimestru din 2014, a declarat marți, la Forumul Internațional de Asigurări FIAR, Albin Biro, membru al Consiliului Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

Se scumpeşte scăldatul

Majoritatea ştrandurilor din municipiul Cluj-Napoca îşi vor deschide porţile la începutul lunii iunie, dar cu tarife mai mari.

Voluntariatul, recunoscut ca experiență profesională în România

Persoanele care vor presta din propria inițiativă servicii în interesul public fără a fi remunerate pentru ele vor avea un contract și la finalul perioadei de voluntariat vor primi un certificat care să ateste activitatea pe care a realizat-o.

Neatenție! S-a răstunat cu căruța într-un șanț

Foto ilustrativă
Un bărbat de 33 de ani s-a răsturnat luni, 26 mai 2014, cu căruța într-un șanț de pe raza orașului Huedin. În urma accidentului el s-a rănit grav, fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Huedin pentru îngrijiri medicale.

Victimele deportărilor din Cluj vor avea un monument în parcul I.L. Caragiale

Municipalitatea clujeană, alături de supravieţuitorii Holocaustului şi urmaşii victimelor deportărilor din Cluj vor participa, marţi, 27 mai 2014, de la ora 16.00, în parcul I.L. Caragiale, din zona străzilor George Bariţiu şi Octavian Petrovici, la dezvelirea primului monument din oraşul nostru ridicat în memoria victimelor Holocaustului.