monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Întâlnire de grad înalt în Polonia

Sursa foto: digi24.ro
Preşedintele american Barack Obama se va întâlni la 3-4 iunie, în Polonia, cu şefii de stat ai ţărilor din Europa Centrală şi de Est.

Primarul comunei Floreşti, Horia Şulea, cere DEMISIA lui UIOREANU şi a lui PETRAN

Având în vedere rezultatele alegerilor europarlamentare obținute de organizația PNL din județul Cluj, președintele PNL Florești, Horia Şulea a solicitat demisia de onoare a preşedintelui Horea Uioreanu şi a Biroului Politic Teritorial PNL Cluj, precum și a președintelui Ioan Petran și a Biroului Politic Muncipal al PNL Cluj-Napoca.

Weekend la Castel la TIFF 2014

Un weekend de poveste pentru familii, dezbateri pe teme ecologice și proiecții-maraton îi vor ține în priză pe spectatorii Festivalului Internaţional de Film Transilvania, care începe vineri, 30 mai, la Cluj-Napoca.

Alegeri la Cluj: PSD -scor istoric, liberalii- „şifonaţi“, democrat liberalii-în stand-by

Alianţa PSD-UNPR-PC a bătut şi la Cluj toate celelalte partide. Liberalii au ieşit „şifonaţi“, iar UDMR le-a luat-o înainte democrat liberalilor. Pe de altă parte însă, potrivit ultimelor calcule, şi candidatul PDL la alegerile europene Daniel Buda ar putea obţine un mandat, în urma redistribuirii voturilor. Astfel, Clujul ar putea trimite în Parlamentul European doi politicieni.

Înecați la malul mării

Universitatea Cluj a pierdut lamentabil pe terenul Farului Constanța, scor 17-69 (0-41). Pentru rugbiștii pregătiți de Ioan Teodorescu și Bogdan Cantor a fost a șaptea înfrângere în actuala ediție a SuperLigii CEC Bank.
Liderul PNL, Crin Antonescu. Foto: Crinantonescu.pnl.ro

Antonescu: Îmi voi ţine cuvântul şi voi DEMISIONA din fruntea PNL

Crin Antonescu declară, într-o postare pe Facebook, că rezultatul PNL este sub aşteptările liberalilor, el precizând: "Am anunţat în această dimineaţă, într-o conferinţă de presă, că îmi voi ţine cuvântul şi voi demisiona din fruntea Partidului Naţional Liberal!".

Încep înscrierile la examenul de bacalaureat

Înscrierile pentru bacalaureat încep luni, 26 mai 2014, atât pentru absolvenţii de anul acesta ai clasei a XII-a, cât şi pentru cei care nu au obţinut note de trecere în anii anteriori.

GHIDUL "LICEE CLUJENE 2014". Tot ce trebuie să știi despre admiterea la liceu

Dragi elevi și părinți, Monitorul de Cluj vă spune tot ce trebuie să știți despre admiterea în învățământul preuniversitar. Ghidul "Licee clujene 2014" conține informații utile despre înscrierea în clasa a IX-a la licee și școli profesionale, modul de ocupare a locurilor și oferta celor mai importante licee din Cluj. Vă dorim multă baftă la admitere.

Studenții de la UBB pot face practică la companiile membre ale Cluj IT Cluster

Universitatea Babeş-Bolyai, în calitate de solicitant și Cluj IT Cluster, în calitate de partener, au demarat, la data de 5 mai 2014 implementarea proiectului „Creşterea oportunităţilor de ocupabilitate prin practică de success (PRACT-IT) cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.