monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Norica Nicolai şi Horea Uioreanu nu vor refacerea USL

Norica Nicolai
Norica Nicolai candidatul PNL la alegerile europarlamentare și Horea Uioreanu preşedintele PNL Cluj au declarat duminică seara după primele rezultate ale voturilor că în opinia loc PNL-ul a obținut 19% la europarlamentare.

Aproape 30% din clujeni au fost la vot

Aproape 30% din clujeni au fost la vot
Ultimele rezultate prezentate de Biroul Electoral Central (BEC) privind prezenţa la vot au fost date publicităţii la ora 22.30.

Europenii și-au votat europarlamentarii

Europenii și-au votat europarlamentarii
375 de milioane de alegători din 21 de state UE au fost aşteptaţi dumincă, 25 mai 2014, la urne pentru a-și alege cei 751 de membri care îi vor reprezenta în legislativul forului comunitar.

Petro Poroşenko A CÂȘTIGAT ALEGERILE în Ucraina

Peste 36 de milioane de ucraineni au fost chemaţi duminică, 25 mai 2014, la urne pentru a-și desemna preşedintele ţării, într-un scrutin care se desfăşoară în contextul conflictului separatist din est.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE. Prezenţa la vot în Cluj până la ora 13.00

Potrivit datelor Biroului Electoral Central, prezenţa la vot la ora 13.00 în judeţul Cluj a crescut simţitor. Dacă la ora 10.00 şi-au exprimat opţiunea prin vot 3,73% din totalul alegătorilor înscrişi pe liste, la ora 13.00 prezenţa la urne în judeţul Cluj a fost de 10,86%.

PRIVILEGIILE mandatului de EUROPARLAMENTAR

În urma alegerilor de duminică, 25 mai 2014, 751 de eurodeputaţi vor fi trimişi în Parlamentul European. 32 dintre aceştia vor proveni din ţara noastră. Aleşii îşi vor exercita mandatul pentru următorii cinci ani.

Horea Uioreanu a aşteptat terminarea slujbei religioase pentru a vota

Președintele interimar al PNL Cluj și vicepreședinte al PNL, Horea Uioreanu, și-a exprimat dreptul de vot la secția 413 din comuna Cojocna. El s-a prezentat la urnă la ora 13:45, după slujba de sfințire a bisericii, ceremonie săvârșită de ÎPS Andrei Andreicuț, mitropolitul Clujului.

Niciun clujean la națională

23 de jucători a convocat Victor Pițurcă pentru turneul amical din Elveția. În lot nu se regăsește niciun clujean.
Papa Francisc

Papa Francisc, în vizită la Betleem

Papa Francisc a ajuns la Betleem, în Teritoriile palestiniene, după ce sâmbătă s-a aflat la Amman, în cadrul turneului său în Orientul Mijlociu.

Absenteismul, un flagel al alegerilor europene

Nivelul participării continuă să scadă de la primele alegeri pentru Parlamentul European (PE) cu sufragiu universal direct, în 1979, un nou nivel record al absenteismului fiind aşteptat anul acesta.

Mihai Teja, între Steaua și „U” Cluj

Mihai Teja (foto) se numără printre posibilii înlocuitori ai lui Laurențiu Reghecampf , plecat la Al Hilal. Pentru postul de antrenor al Stelei, Teja se luptă cu Gheorghe Hagi, Mihai Stoichiță, Costel Gâlcă și Ilie Stan. Dan Petrescu a refuzat oferta campioanei.

Tişe a votat pentru statul de drept

Senatorul PDL Alin Tişe a votat la Şcoala Simion Bărnuţiu de pe Calea Dorobanţilor, unde a venit însoţit de Emil Boc şi Daniel Buda.

GOOGLE şi-a schimbat logo-ul pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Noul logo are în mijloc o urnă de culoare albastră cu un cerc format din stele galbene, ce reprezintă drapelul Uniunii Europene, pentru a aminti cetăţenilor UE că pe 25 mai vor fi desemnaţi reprezentanţii fiecărui stat membru în Parlamentul European.