monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Accesul pe mai multe străzi din Cluj-Napoca va fi restricţionat în acest weekend

Ce străzi vor fi închise în weekend

Accesul pe mai multe străzi din Cluj-Napoca va fi restricţionat în acest weekend din cauza evenimentelor care au loc în centrul oraşului.

Nereguli grave în (ne)construirea pârtiei de schi de la Băişoara

susra foto: bistriteanul.ro
Corpul de control al primului-ministru a sesizat organele de urmărire penală în legătură cu comiterea de posibile fapte penale în urma controalelor efectuate la autorităţile locale care au beneficiat de fonduri de la bugetul de stat pentru implementarea programului „Schi în România”. Printre ele se află şi Consiliul Judeţean Cluj şi Primăria Băişoara.

Euro la minimul ultimelor nouă luni

Tendința de apreciere a leului apărută la finalul ședinței de miercuri a continuat ieri, astfel că cursul euro a scăzut, după trei zile consecutive de depreciere, de la 4,4378 la 4,4170 lei, cea mai redusă medie începând cu 6 august 2013.

Macovei i-a adresat o scrisoare deschisă președintelui Parlamentului European, Martin Schulz

Macovei îi solicită lui Schulz să clarifice pentru opinia publică europeană dacă din poziția de președinte al Parlamentului European a informat Plenul despre cererea de ridicare a imunității europarlamentarui Ovidiu Silaghi și dacă a trimis această cerere Comisiei de Afaceri Juridice, astfel încât anchetarea acestuia în România pentru fapte de corupție să poată avea loc.

Omul care a salvat CFR-ul e... stelist!

Ștefan Gadola (foto dreapta) se declară un fan înfocat al Stelei. Omul de afaceri a mărturisit că ținea cu „militarii" încă din anii studenției.
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu se întoarce în PNL

Tăriceanu se întoarce în PNL

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, joi, că a acceptat propunerea PNL Satu Mare de a reveni în partid.

Wizz Air se va lista la bursa de la Londra

Wizz Air se va lista la bursa de la Londra
Operatorul aerian low-cost ungar Wizz Air se va lista la bursa de la Londra, unde intenţionează să vândă acţiuni noi în valoare de 200 de milioane de euro pentru a-şi consolida situaţia financiară.

Dan Adamescu, audiat la DNA

Omul de afaceri Dan Adamescu a ajuns joi la sediul DNA, după ce miercuri procurorii anticorupție au efectuat percheziții la locuința și la firmele sale, în cadrul unei anchete legate de cei patru judecători de la Tribunalul București arestați pentru corupție.

Seară de Dans și Artă Dramatică la Turnul Croitorilor

Centrul Cultural Petre Ţuţea, în parteneriat cu Municipiul Cluj-Napoca şi Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia, invită publicul clujean, pe 26 mai 2014, începând cu ora 18.00 la ediția din Florar a proiectului Seară de Dans și Artă Dramatică (SeDAD) ce se desfășoară în Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor.

Au început ALEGERILE parlamentare europene

Secţiile de votare pentru alegerile europene au fost deschise joi dimineaţa în Olanda, către ora locală 7.30 (8.30, ora României), lansând un scrutin la nivel european care va desemna 751 de deputaţi în Parlamentul European (PE), pentru un mandat de cinci ani.

Tabloul ediţiei 2013/2014 al Ligii I

Tabloul ediţiei 2013/2014 a campionatului României după ultimele meciuri disputate, miercuri, în etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I:

Școlile româneşti din Transnistria, subiectul negocierilor de la Viena

Situaţia şcolilor cu predare în limbă română din Transnistra va fi unul dintre subiectele principale ale viitoarelor negocieri în formatul 5+2, planificate să aibă loc pe 5 şi 6 iunie, la Viena, a declarat miercuri vicepremierul moldovean Eugen Carpov, citat de agenţia rusă Itar-Tass.