monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

124 de militari din Bistriţa au plecat în Afganistan

Miercuri, 21 mai, militarii Companiei KAF GDA (Kandahar Airfield – Ground Defence Area), aparţinând Batalionului 812 Infanterie „Bistriţa”, au fost introduşi în teatrul de operaţii din Afganistan.
Sursa foto politico.com

Gafele vicepreşedintelui SUA, Joe Biden

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, a gafat şi la Bucureşti. El i s-a adresat premierului Victor Ponta cu apelativul "preşedinte", la finalul discuţiei avute la Palatul Victoria. De altfel, Biden este celebru prin gafele pe care le face.

8 echipe, calificate în optimi la Cupa Liceelor la fotbal

Liceul cu Program Sportiv, Aurel Vlaicu, Augustin Maior, Alexandru Borza și Edmond Nicolau, Gheorghe Lazăr, Gheorghe Șincai și Ana Aslan sunt echipele deja calificate în optimile Cupei Liceelor la fotbal.

Joe Biden, la Palatul Cotroceni. Declaraţiile vicepreşedintelui SUA şi ale preşedintelui Băsescu - LIVE TEXT

sursa foto: rogca.org
Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, a fost primit la Palatul Cotroceni, fiind întâmpinat de către preşedintele Traian Băsescu. Traian Băsescu a declarat că a discutat cu vicepreşedintele SUA, Joe Biden, despre nevoia ca România să îşi consolideze statul de drept, ca premisă a realizării la parametrii maximi a parteneriatului cu Statele Unite ale Americii.

Liceul pentru Deficienţi de Auz a obţinut titlul de „Şcoală Europeană”

Liceului Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca, instituţie de învăţământ special aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, i-a fost acordat certificatul de „Şcoală Europeană", în cadrul unei festivităţi care a avut loc la Palatul Victoria din Bucureşti.

UBB aduce o lume într-un oraş

Universitatea Babeş-Bolyai va participa în perioada 23 – 30 mai la „Zilele Cluj-Napoca” organizate de Primăria Municipiului Cluj-Napoca. VEZI întregul program al activităţilor.

Elevii unui liceu din Cluj, abuzaţi şi batjocoriţi de un profesor: Vă tai mâinile

Mai mulţi părinţi de la un liceu prestigios din Cluj-Napoca se plâng de faptul că elevii sunt terorizaţi, jigniţi, abuzaţi, discriminaţi şi batjocoriţi de profesorul de geografie. Mai mult, unii părinţi au refuzat să-şi mai lase copiii la orele de geografie. Consiliul Profesoral şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj nu au luat nicio măsură în urma acestor plângeri care datează de ani buni.