monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Doi tineri beţi au "imprumutat" un taxi

Doi tineri în vârstă de 25, respectiv 21 ani, din Gherla, sunt cercetaţi de poliţişti pentru mai multe infracţiuni, după ce au "împrumutat" un taxi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Traian Băsescu a câştigat la Tribunalul Bucureşti procesul cu Dan Voiculescu

Traian Băsescu a câştigat la Tribunalul Bucureşti procesul cu Dan Voiculescu
Preşedintele Traian Băsescu a câştigat vineri, la Tribunalul Bucureşti, procesul în care Dan Voiculescu l-a dat în judecată pentru declaraţia făcută de şeful statului în iulie 2012, în plenul Parlamentului, potrivit căreia Voiculescu ar fi afirmat că trebuie controlată justiţia.

Euro a scăzut la cel mai mic nivel din ultimele 6 luni

Cursul de referinţă anunţat vineri de BNR a scăzut la 4,4340 lei/euro
Cursul de referinţă anunţat vineri de Banca Naţională a României (BNR) a scăzut la 4,4340 lei/euro şi a atins cel mai redus nivel din ultimele şase luni, într-o piaţă unde cotaţiile au coborât până aproape de 4,43 lei/euro, în cadrul unor tranzacţii cu volume foarte reduse.

Tânăr de 17 ani, înţepat cu briceagul

Un tânăr de 17 ani din Apahida a fost împuns cu propriul briceag de doi atacatori
Doi tineri în vârstă de 16, respectiv 17 ani, din localităţile clujene Dej şi Căşeiu sunt cercetaţi de poliţiştii clujeni după ce în noaptea de joi spre vineri (01/02 mai) ar fi bătut un alt tânăr.

Conducea beat in centrul Clujului

Poliţiştii clujeni au depistat un bărbat ce conducea băut pe Bulevardul 21 Decembrie 1989
Un bărbat de 56 de ani, din Cluj-Napoca, a fost prins de poliţişti joi, 1 mai, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.