monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Machado și-a întâlnit artistul favorit - FOTO și VIDEO

Moment emoționant pentru Gabriel Machado. Atacantul Universității și-a întâlnit sâmbătă unul dintre cântăreții săi favoriți, Renato Borghetti. Cei doi s-au pozat și au făcut schimb de autografe. Fotbalistul va fi prezent și la concertul pe care cântărețul de jazz îl susține în această seară la Opera Maghiară, din Cluj.

Monica Macovei: DNA este coșmarul PSD

Europarlamentarul PDL Monica Macovei este de părere că România trebuie ''să scape de Ponta, de PSD'', cerând ''dreptate până la capăt'', slogan folosit de social-democrați în 2012.

România, campioană europeană la gimnastică

Echipa feminină de gimnastică a României a câştigat medalia de aur la Campionatul European de la Sofia. Argintul a revenit Marii Britanii, iar medalia de bronz, echipei Rusiei.

O femeie din Galați, victima medicilor

Soţul unei femei de 42 de ani din judeţul Galaţi operate de fibrom uterin, la sfârşitul lui aprilie, la spitalul din Tecuci, acuză medicii că în timpul intervenţiei i-au secţionat acesteia vezica şi ureterele, astfel că pacienta a necesitat alte intervenţii, starea ei fiind în prezent gravă.

O minoră din Cluj, cercetată pentru furt

Polițiștii clujeni efectuează cercetări faţă de o minoră în vârstă de 14 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.
Sursa foto: delphi.lv

Europarlamentar leton, acuzat că ar fi „agent de influență rus"

Europarlamentarul ungar de extremă dreapta, Bela Kovacs, nu este singurul acuzat că lucrează pentru Rusia, cazul lui fiind precedat de cel al eurodeputatului leton Tatjana Zdanoka, anchetată de autorităţile din ţara sa în legătură cu acuzaţii similare.

Clujenii pot ajunge la Rio!

În acest weekend se dă startul Turneului Final Vest la Cluj-Napoca, unde vor concura cele 16 echipe câștigătoare din orașele Arad, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Zalău, Cluj-Napoca, Deva, Reșița, Turnu Severin, Alba Iulia, Sibiu, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea și Craiova.