monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
sursa foto: ziuaconstanta.ro

3.000 de filtre pentru ţigarete, confiscate de poliţişti

La data de 14 mai, lucrătorii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj- Napoca, Biroul de Siguranţă Publică şi Protecţie Călători, au confiscat 3.000 de filtre pentru ţigarete, în valoare aproximativ 1.400 lei, comercializate fără documente justificative.

Fiul lui “Becu”, reținut pentru tâlhărie

sursa foto: evz.ro
La nici 24 de ore după arestarea şefului unei reţele de hoţi de buzunare care au terorizat turiştii din Paris, poliţiştii clujeni l-au capturat şi pe fiul acestuia, pe care îl acuză de tâlhărie.

„U" Cluj îi cheamă pe copii la rugby!

Rugbiştii Universitții Cluj sunt eroii principali ai campaniei intitulată „Iubește rugby-ul”. Campania are rol educativ și își propune să prezinte faţa umană a echipei de rugby, în care clujenii să se regăsească şi să îi inspire, prin exemplul personal al fiecărui membru al echipei.

Don Carlo pe scena Operei din Cluj

Opera Naţională Română din Cluj-Napoca prezintă publicului clujean duminică, 18 mai 2014, spectacolul „Don Carlo” de Giuseppe Verdi, un eveniment emblematic al repertoriului liric universal.

Klaus Iohannis a anunţat că NU va candida la Preşedinţia României

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu va candida la Preşedinţia ţării şi că îl va susţine pe liderul liberalilor, Crin Antonescu, pentru această funcţie, scrie Agerpres.

Sărbătoarea Balmoșului Ardelenesc la Muzeul Etnografic

Cea de-a II–a ediție a Sărbătorii Balmoșului Ardelenesc va avea loc sâmbată, 17 mai 2014, cu începere de la ora 10.00, în Parcul Etnografic „Romulus Vuia”, unde cei prezenți la eveniment vor putea savura o porție de balmoș preparat după rețete tradiționale.

Beto, „îngerul păzitor" al Sevillei

Sursa foto: uefa.com
Fostul portar al CFR-ului, Beto, a fost eroul Sevillei în finala Europa League, disputată la Torino. Lusitanul a reușit să apere două lovituri de pedeapsă în fața Benficăi, contribuind astfel decisiv la victoria echipei sale pentru a treia oară în ultimul act al UEL, din tot atâtea participări.

Festivalul de Film de la Cannes a început cu stângul

Nicole Kidman în rolul prințesei Grace de Monaco
Cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes a debutat miercuri seara, 14 mai 2014, la Monaco cu un filmul „Grace of Monaco", din afara competiției, care a stârnit polemici şi nemulţumiri din partea familie princiare care susţine că deformează adevărul istoric.

A reuşit să-i demoleze vecinului casa construită ilegal

sursa foto: evz.ro
Clujeanul Samir Bonţidean a obținut, în Justiție, aprobarea să demoleze casa vecinului, după ce judecătorii au decis că imobilul e construit ilegal. Scandalul dintre cei doi vecini a pornit în anul 2006.

Noaptea Europeană a muzeelor la Bastionul Croitorilor

Centrul Cultural Petre Ţuţea în parteneriat cu Municipiul Cluj-Napoca, organizează cea de-a V-a ediţie a proiectului cultural european Nuit européenne des musées în Bastionul Croitorilor, în 17-18 mai 2014.