monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ce conține noul pachet de servicii medicale?

Potrivit noului pachet de servicii medicale de bază, aprobat marți de Guvern, pacienţii asimptomatici cu vârsta de peste 40 de ani au dreptul la o vizită pe an la medic în timp ce pacienții cu vârsta sub 39 de ani pot beneficia de această vizită doar o dată la trei ani.

Ucraina vrea cât mai repede în NATO

Teofil Bauer, ambasadorul ucrainean la Bucureşti, a declarat, marți, că noile evenimente din Ucraina determină țara sa să ceară ajutor militar internațional pentru a putea face față atacurilor ruse.

Membru al guvernului Boc, reinstalat vicepreședinte al ANAF

Sursă foto: activenews.ro
Mihai Gogancea-Vătăşoiu a fost reinstalat de premierul Victor Ponta în postul de vicepreşedinte al ANAF, post pe care acesta l-a mai ocupat pe întregul mandat al Guvernului Boc şi până în mai 2012, când a fost demis tot de Ponta, la instalarea Guvernului USL.

22 de producții în Zilele Filmului Românesc la TIFF

22 de povești românești, 14 lungmetraje și 8 scurtmetraje, unele prezentate în premieră absolută, se regăsesc în mult-așteptata secțiune Zilele Filmului Românesc, la cea de-a 13-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (30 mai – 8 iunie).

15,6 milioane de lei cheltuiţi pe studii fără concluzii pentru proiectul Tarniţa

Lacul de acumulare Tarniţa
Studiile de fezabilitate pentru proiectul de 1,1 miliarde euro al construcţiei hidrocentralei Tarniţa-Lăpuşteşti, pentru care Hidroelectrica a plătit circa 3,5 milioane euro, nu conţin toate concluziile privind oportunitatea sau nu a derulării acestei investiţii, a anunţat Departamentul pentru Energie.

Deputatul Florin Popescu scapă din nou

Şedinţa în care trebuia să se supună la vot ridicarea imunităţii deputatului PMP, Florin Popescu, a fost amânată din nou din lipsă de cvorum.

ANGAJAŢI TVR, URMĂRIŢI PENAL pentru difuzarea colindului antisemit în decembrie

sursa foto: roncea.ro
Procurorii Parchetului Tribunalului Cluj au început urmărirea penală în cazul mai multor angajaţi ai TVR suspectaţi de incitare la ură sau discriminare. Dosarul a fost deschis în baza sesizării Ministerului român de Externe şi a Ambasadei Israelului, după ce în data de 6 decembrie 2013, într-o emisiune, a fost interpretat un colind considerat antisemit.

Directorul ADR Nord-Vest,Marcel Boloş, găsit incompatibil de ANI

Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui Marcel Boloş, director general în cadrul Ministerului Transporturilor - Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Sectorial Transport, ca urmare a exercitării simultane de funcții.

BEST Training Week a luat sfârşit

Evenimentul de formare BEST Training Week, realizat de organizaţia studenţească BEST Cluj Napoca, în parteneriat cu Universitatea Tehnică a luat sfârşit duminică.