monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Vicepreşedintele SUA, Joe Biden

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, vine la Bucureşti

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, va veni săptămâna viitoare la Bucureşti pentru a discuta cu preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta probleme de securitate, inclusiv despre situaţia din Ucraina.
Vicepremierul rus Dmitri Rogozin. Foto: Wikipedia

Dmitri Rogozin îi răspunde şi premierului Victor Ponta

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, şi-a continuat, luni, pe site-urile de socializare, declaraţiile provocatoare la adresa oficialilor români, vizându-l de această dată pe premierul Victor Ponta, după ce anterior postase un răspuns pentru preşedintele Traian Băsescu.

LPF a stabilit programul ultimei etape! Când joacă CFR și „U" Cluj

LPF a anunţat că în ultima etapă a Ligii I meciurile echipelor implicate în lupta pentru salvarea de la retrogradare vor avea loc la aceeaşi oră, marţi, 20 mai, tot în aceeaşi zi urmând să evolueze şi Steaua şi Astra, care vor juca finala Cupei României pe 23 mai.

PPMT a lansat "Caravana Autonomiei"!

Sursa foto mondonews.ro
Conducerea PPMT a anunţat, luni, că partidul a lansat "Caravana autonomiei", urmând să prezinte în mai multe localităţi din Transilvania un pachet legislativ ce include proiectul de autonomie elaborat de PPMT, care se bazează pe crearea de regiuni cu statut special, între care regiunea Partium.

Un nou documentar acuză industria alimentară - VIDEO

Un documentar american acuză industria alimentară că alimentează dependența de zahăr a consumatorilor
Industria alimentară este principalul vinovat pentru flagelul obezității care afectează Statele Unite, afirmă realizatorii filmului documentar „Fed Up”, lansat în acest weekend în cinematografele nord-americane.

Keleti a câștigat Raliul Aradului. Tempestini Jr., marele perdant!

sursa foto: rallyzoom.ro
Clujeanul Edwin Keleti a câștigat Raliul Aradului, a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop. Echipajul Napoca Rally Academy alcătuit din Bogdan Marișca și Marc Banca a încheiat pe locul secund, iar Marco Tempestini a terminat pe 7, în timp ce Simone Tempestini a abandonat cursa.

(A) Câștigă o mașină cu noile șampoane Farmec Natural

Farmec Natural primește în rândurile sale cinci noi sortimente de șampoane
Ce au în comun un păr stălucitor și o mașină cochetă? Răspunsul este unul simplu: șampoanele Farmec Natural, care au la bază ingrediente naturale, cu beneficii bine cunoscute în tradiția românească pentru îngrijirea părului.

Halep, la 25 de puncte de locul 4 WTA!

Simona Halep se află în continuare pe locul 5 în clasamentul mondial feminin (WTA), dar la numai 21 de puncte de locul patru, ocupat de Victoria Azarenka.

Pelerinaj anual la „Cimitirul săracilor” din Sighet

Pelerinajul anual la Sighet în memoria martirilor şi mărturisitorilor din închisorile comuniste, în prezenţa Preafericirii Sale Lucian Cardinal Mureşan, Întâi Stătătorul Bisericii Române Unită cu Roma, Greco-Catolică (BRU), a avut loc la 10 mai.