monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Simona Halep, vicecampioană la Madrid

Simona Halep a ratat șansa de a se încorona regină la turneul de la Madrid, dotat cu premii totale în valoare de 3.671.405 euro.

Acte falsificate şi tunuri pe banii statului, în două comune din Cluj

Corpul de Control al Guvernului a descoperit nereguli grave în Programul bazelor sportive
Verificările efectuate în legătură cu implementarea unor proiecte finanțate în perioada 2006 – 2012 în cadrul „Programului de dezvoltare a infrastructurii și a unor baze sportive din spațiul rural” au scos la iveală nereguli şi în localităţile clujene Cheia, Aghireş şi Mihai Viteazu.

„U" Cluj, duel decisiv cu Corona

Învinsă de Viitorul și Steaua, Universitatea Cluj nu își mai permite luxul de a rata cele trei puncte și pe terenul Coronei. Brașovenii riscă să fie excluși din campionat din cauza datoriilor.

Clujean rănit grav în urma unei ciocniri între două mașini

Un clujean a fost grav rănit duminică, 11 mai 2014, după ce mașina ce o conducea a fost lovită de altă mașină a cărui șofer nu s-a asigurat înainte de a intra în intersecția dintre strada Moţilor și strada George Coşbuc.

Bătaie în plină stradă, în Cluj-Napoca

Bătaie în plină stradă, în Cluj-Napoca
Polițiștii clujeni au intervenit sâmbătă, 10 mai 2014, pe strada Platanilor din Cluj-Napoca în urma unui anunț potrivit căruia un conflict s-a iscat între doi bărbați.

Flash-mob la inaugurarea fabricii Bosch - VIDEO

Flash-mob la deschiderea Bosch: 50 de persoane, aparent angajaţi ai fabricii, au susţinut un spectacol impresionant
La inaugurarea de vineri a unităţii de producţie Bosch din comuna clujeană Jucu a avut loc un flash-mob în care 50 de persoane, aparent angajaţi ai fabricii, îmbrăcaţi în halate albe şi purtând în picioare cipici din plastic, au cântat imnul Uniunii Europene.

Ultimele ORE în care clujenii mai pot vizita târgul EcoLogica

Târgul EcoLogica, unde cei mai mari producători de energie regenerabilă şi de construcţii ecologice şi-au expus spre vânzare produsele, îşi va închide porţile peste câteva ore. Aşadar, clujenii care nu au ajuns până la această oră la acest târg sunt sfătuiţi să o facă.

PNL vrea ca România să treacă la Ora Europei Centrale

PNL vrea ca România să treacă la Ora Europei Centrale
Partidul Naţional Liberal propune schimbarea orei României şi trecerea acesteia pe Ora Europei Centrale, folosită de Germania, Italia, Spania, Franţa, Polonia, Cehia, Ungaria, Belgia şi Olanda.

Ziua Regelui, sărbătorită la Cluj-Napoca

Peste 1000 de monarhiști din mai multe regiuni ale țării au serbat la, Cluj-Napoca, Ziua Regelui
Peste 1000 de monarhiști, din mai multe regiuni ale țării, au sărbătorit sâmbătă, la Cluj-Napoca, Ziua Regelui, în cadrul unor momente artistice și a unor sesiuni de prezentări ale seminificației zilei de 10 mai pentru istoria României.
Prim-ministrul ungar, Viktor Orban. Foto: Wikipedia

Viktor Orban, reales premier al Ungariei

Noul Parlament al Ungariei l-a reales pe populistul Viktor Orban, liderul alianţei conservatoare între Fidesz şi creştin-democraţi care a obţinut victoria în alegerile legislative din aprilie.