monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Primăria Cluj-Napoca, obligată să plătească despăgubiri de 20.000 de euro proprietarilor unei foste cafenele

Lansare de carte la Arizona sursa foto adevarul.ro
Proprietarii fostei cafenele Arizona din centrul Clujului vor primi despăgubiri de aproximativ 20.000 de euro, după ce au dat în judecată Primăria pentru că nu şi-au putut folosi spaţiul. Iniţial, au cerut despăgubiri în cuantum de peste 320.000 de euro, dar Curtea de Apel a stabilit ca primăria să plătească despăgubiri de doar 20.000 de euro.

Copiii salariaţilor din Primăria Cluj-Napoca vor primi cadouri în valoare de 64.000 de lei

Ca în fiecare an, consilierii locali vor aloca o sumă de bani pentru achiziţionarea de cadouri pentru copiii salariaţilor Primăriei Cluj-Napoca şi pentru copiii salariaţilor serviciilor publice din subordinea Consiliului Local. Astfel, în acest an, peste 600 de copii vor primi dulciuri şi alte produse specifice sărbătorilor de iarnă.
Preşedintele ales Klaus Iohannis la Alba Iulia de 1 Decembrei 2014. Sursă foto: Adevărul.ro

Klaus Iohannis la Alba Iulia: Îmi propun să redescoperim împreună ideea de unitate naţională

Preşedintele ales Klaus Iohannis a ajuns la Alba Iulia, fiind întâmpinat de un grup de localnici îmbrăcaţi în costume populare, care l-au servit cu pâine, sare şi pălincă tradiţională, iar cei prezenţi la manifestările de Ziua Naţională l-au aplaudat. Iohannis a declarat că în calitate de preşedinte al României îşi propune redescoperirea, împreună, a ideii de unitate naţională.

Expozitie de lego la Muzeul Etnografic

Muzeul Etnografic al Transilvaniei invită clujenii să viziteze, în perioada 3 – 7 decembrie 2014, între orele orele 11.00 –19.00, Expoziţiei de Iarna a Asociaţiei Brickenburg, asociaţia fanilor LEGO din România.

Simone Tempestini a avut parte de condiții dificile la Rallye du Var

Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au terminat primul raliu de pregătire pentru sezonul 2015 din Junior WRC. Echipajul NRA a acumulat experiență utilă în Rallye du Var, un raliu extrem de dificil, și s-a clasat pe locul 4 în Citroen Racing Trophy Franța.

1 Decembrie - Ziua Naţională a României

Ziua de 1 Decembrie este Ziua Naţională a României, anul 2014 marcând 96 de ani de la unirea Transilvaniei cu România, care a avut loc la Alba Iulia.