monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Luptători OK făcuți KO la Sala Sporturilor

Sportivi din Cluj-Napoca, București, Timișoara, Arad, Bistrița, Pitești, Constanța, Năsăud, Târgoviște, Deva și Găiești s-au întrecut într-un spectacol de kickbox, karate și MMA.

Fără iluminat public de mai multe săptămâni

Foto arhivă
Sesizările şi reclamaţiile la adresa Primăriei Cluj-Napoca referitoare la defecţiunile apărute la iluminatul public s-au înmulţit în ultimele săptămâni.

Şoferul care a intrat cu maşina în maşina poliţiei este bariton la Opera Naţională Cluj

Şoferul de 39 de ani care a intrat cu maşina duminică la prânz într-o dubă a poliţiei aflată în misiune în Piaţa Avram Iancu este bariton la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca. Lucian Petrean s-a născut la Bistriţa dar îşi are domiciliul stabil la Cluj-Napoca. A absolvit atât Facultatea de Teologie Ortodaxă, cât şi Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Dolarul se apropie rapid de 3,6 lei

Înmulţirea constantă, pe pieţele internaţionale, a plasamentelor în dolari americani, a provocat săptămâna trecută deprecierea celorlalte monede, inclusiv a euro.

Accident în centrul Clujului. O maşină de Poliţie, aflată în misiune, lovită din plin de un alt autoturism. Un poliţist a fost rănit. Vezi cine se mai afla în maşina Poliţiei FOTO VIDEO

Cel puţin trei persoane au fost rănite duminică la prânz într-un accident de circulaţie care a avut loc în Piaţa Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca. Din primele informaţii, o maşină de poliţie care se afla în misiune a fost lovită din plin de un autoturism Audi. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pompieri, dar şi o ambulanţă.

„U” Cluj pierde la scor de forfait

Universitatea Cluj a pierdut acasă în fața echipei Petrolul Ploiești cu cel mai rușinos scor din acest sezon, 0-3, după ce aproape întreaga primă repriză jucătorii „alb-negrii” au jucat în propria jumătate de teren.