monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Macovei îi îndeamnă pe români să iasă la vot, pentru ca Ponta „să nu preia puterea absolută“

Monica Macovei le-a transmis un mesaj nehotărâţilor, să iasă la vot în cel de al doilea tur de scrutin, pentru ca Victor Ponta să nu ajungă la Cotroceni şi să instaureze „dictatura mafiei în România“. Macovei a atras atenţia că „marioneta Ponta“ este alături de „aliaţii săi, bufonul Vadim, de domnu’ Dan, şi de Călin Popescu Tăriceanu, pesedistul vopsit în galben“.
Preşedintele suspendat al CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu

DNA: Constantinescu a plecat în Turcia fiindcă urma să fie încarcerat în SUA

Procurorii DNA au susţinut, vineri, la Tribunalul Constanţa că Nicuşor Constantinescu ar fi plecat în Turcia pentru că i-ar fi expirat viza pentru SUA şi ar fi urmat să fie încarcerat, preşedintele suspendat al CJ spunând că a vrut să vină în ţară şi că s-a oprit în Turcia pentru un consult medical.

Cum au votat românii din străinătate?

Klaus Iohannis, Monica Macovei şi Victor Ponta au obţinut cele mai multe voturi din străinătate în primul tur al alegerilor prezidenţiale, potrivit rezultatelor finale publicate, joi, de Biroul Electoral Central (BEC).

Curtea Constituţională a validat primul tur al alegerilor prezidenţiale

Curtea Constituţională a validat, vineri, primul tur al alegerilor prezidenţiale şi va trimite decizia pentru publicare în Monitorul Oficial, moment de la care poate începe campania prezidenţială pentru al doilea tur de scrutin, la care vor candida Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

Mihai Seplecan acuză PSD Cluj că a ieșit la vânătoare ilegală de voturi

Mihai Seplecan PSD Cluj că a început deja strângerea de semnături pentru Victor Ponta înaintea termenului legal
Președinte executiv ACL Cluj, Mihai Seplecan acuză filiala clujeană a Partidului Social Democrat că “a ieșit la vânătoare de voturi deși legea o interzice” până când Curtea Contituțională nu validează rezultatele primului tur de scrutin şi nu se publică decizia de organizare a celui de-al doilea tur.

Monitorul de Cluj te trimite la concertul Bogdan Ota

Monitorul de Cluj oferă o invitaţie dublă la concertul artistului Bogdan Ota, care va avea loc luni, 10 noiembrie, de la ora 20.00, la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca.

Primăria va construi un sens giratoriu nou în Mărăşti

Foto arhivă. Poză ilustrativă
Primăria Cluj-Napoca va înfiinţa un nou sens giratoriu în cartierul Mărăşti, mai exact pe strada București, în zona blocului "Spray". Iniţiativa construirii lui aparţine consilierului local PNL Ioan Bîldea.

UPDATE - Percheziţii acasă la preşedintele CJ Hunedoara. Mircea Moloţ a ajutat două firme să primească preferenţial contracte

Mascaţii şi procurorii DNA au efectuat, în această dimineaţă, percheziţii la Consiliul Judeţean Hunedoara şi la locuinţa preşedintelui CJ Hunedoara, Mircea Moloţ care este suspectat de abuz în serviciu, cumpărare de influență și trafic de influență. Potrivit unor documente ale anchetatorilor, Mircea Moloţ a ajutat două firme să primească preferenţial contracte.