monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

PMP da noi semnale ca oamenii Elenei Udrea il sustin pe Ponta

psnews.ro
Conducerea centrala a PMP si Elena Udrea nu au avut inca o pozitie oficiala privind sstinerea vreunui candidat in turul doi al alegerilor prezidentiale. Insa din teritoriu, lideri PMP locali dau semnale clare ca vor sustine candidatura lui Victor Ponta.

Euro se apropie de 4,43 lei

Prudenţa de care dădeau dovadă investitorii pe pieţele internaţionale, înainte de declaraţiile lui Mario Draghi, preşedintele BCE, care urmau să fie oferite după încheierea şedinţei de politică monetară a instituţiei cu sediul la Frankfurt, au avut ca efect o creştere a aversiunii faţă de risc, implicit o depreciere a monedelor din regiune.

FOTOREPORTAJ: Formula 1 a tăietorilor de lemne a ajuns în Zalău, la deschiderea celui mai mare magazin de unelte din zonă–Conti (P)

Joi, 6 noiembrie, a fost lansat la Zalău primul magazin de referință Stihl din ţară conceput pe o suprafață de 500 mp, 400 mp depozit, 100 mp service. O parte din magazin este dedicată exclusiv brandului Stihl, iar celaltă conține unelte profesionale de construcții, uz casnic, etc. a mai multor producători de marcă internaționali.

Simona Halep se desparte de Wim Fissette

Cea mai bună jucătoare română de tenis a momentului, Simona Halep, finalistă a Turneului Campioanelor de la Singapore, a anunțat că își schimbă antrenorul.

George Ogăraru: „Avem prea mulți jucători disponibili”

Universitatea Cluj speră la o victorie în fața echipei Petrolul Ploiești deși diferența de valoare dintre cele două echipe și numărul mare de jucători adisponibili pentru joc crează mari probleme în atingerea obiectivului.

Iohannis va semna scrisoarea Monicăi Macovei

Klaus Iohannis a anunţat joi la Cluj că va semna scrisoarea Monicăi Macovei pentru că punctele cuprinse în scrisoare se regăsesc şi în programul său prezidenţial.

Accident MORTAL între Nepos și Feldru

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp, în jurul orei 12:10, între localitățile bistrițene Nepos și Feldru.

UBB a început distribuirea tabletelor PC pentru studenţii de la ID

Foto arhivă. Poză ilustrativă
Universitatea Babeş-Bolyai a început, în data de 1 noiembrie 2014, distribuirea tabletelor PC pentru toți studenții anului I licență și masterat înscrişi la forma de învățământ la distanță sau cu frecvență redusă. De acestea vor beneficia un număr de 1.465 de studenţi care le vor primi până în data de 15 decembrie 2014, odată cu participarea la activitățile tutoriale față în față.