monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Vakar Istvan ne crede orbi sau proști. Nu suntem!

Mariana Rațiu a fost fotografiată în dimineața zilei de 15 octombrie, în fața casei, urcând într-o mașină a Consiliului Județean. Foaia de parcurs a autovehiculului nu evidențiază drumul. Cine minte: Șoferul? Mariana Rațiu? Vakar Istvan?
Vicepreședintele Vakar neagă evidența: „Nimeni (deci nici Mariana Rațiu - n.r.) nu folosește mașinile CJ în interes personal!” Și atunci în pozele publicate de Monitorul cine e, Moș Crăciun?

Iohannis și 11:46

În ianuarie `99 m-am mutat în Sibiu, unde am lucrat ca jurnalist, timp de 7 ani. Țin minte perfect stadiul în care era orașul atunci, o urbe bătrânească și plictisită, în care oamenii erau sătui de cei pe care-i aleseseră.

Ce greşeli fac tinerii clujeni când aplică la un job

Ce greşeli fac tinerii clujeni când aplică la un job
Tot mai mulţi angajatori vorbesc despre importanţa menţionării în CV a temei lucrării de licenţă, mai ales în cazul tinerilor absolvenţi. Profesorii ar trebui să le vorbească tinerilor şi despre cum să-şi „vândă” calităţile şi cunoştinţele, susţin reprezentanţii unor mari companii care fac angajări la Cluj.

Szabo: „Ora de sport trebuie reinventată”

Fosta atletă, actualul ministru al Tineretului și Sporturilor, Gabriela Szabo promite, pe viitor, o dezvoltare pe două paliere importante pentru sportul românesc, cel al sportului de masă și cel al sportului de performanță.

Figaro Reloaded sau o noapte nebună la Opera Maghiară Cluj

O mireasă, doi bărbaţi şi o soţie geloasă. Oare ce reţetă de căsnicie poate ieşi folosind ingredientele acestui „triunghi” amoros? Acestei întrebări i-a răspuns regizorul Novák Péter în noua şi nonconformista sa montare a operei Nunta lui Figaro, regizată la Opera Maghiară Cluj. Premiera a avut loc în 9 octombrie 2014, iar pe 6 noiembrie, de la ora 18.30 piesa revine pe scenă.

Moldova nu recunoaște alegerile din estul Ucrainei

Republica Moldova nu recunoaște „așa-zisele alegeri” desfășurate la 2 noiembrie în regiunile separatiste Donețk și Lugansk din estul Ucrainei, considerând că acestea sunt „ilicite și nelegitime”, după cum se arată într-un comunicat publicat marți pe site-ul Ministerului de Externe de la Chișinău.

BNR stimulează economia românească, care gâfâie

Piața locală nu a reacționat ieri la decizia băncii centrale de a reduce dobânda sa de politică monetară de la 3% la noul minim istoric de 2,75%. Această mişcare era deja anticipată, având în vedere că dobânda din zona euro este de 0,05%.

Săptămâna Filmului pentru Elevi – o iniţiativă de succes

Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) au desfăşurat în perioada 27 octombrie – 2 noiembrie, o nouă etapă a programului de educaţie cinematografică – EducaTIFF - Săptămâna Filmului pentru Elevi, ce s-a dovedit a fi cea mai de succes iniţiativă.

Se anunţă proteste anti-Ponta la Cluj-Napoca

Tot mai mulţi internauţi s-au mobilizat pe Facebook şi anunţă că vor protesta faţă de modul în care administraţia de la Bucureşti a organizat alegerile prezidenţiale din primul tur. La Cluj-Napoca protestul este programat sâmbătă.

REZULTATE FINALE- Ponta - 40,44%, Iohannis - 30,37%

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obținut 40,44% din voturi în primul tur al alegerilor prezidențiale de duminică, iar reprezentantul ACL, Klaus Iohannis, 30,37%, potrivit datelor furnizate marți de Biroul Electoral Central, după centralizarea proceselor verbale din toate secțiile de votare.

TOPUL judeţelor cu cea mai MARE şi cea mai MICĂ prezenţă la vot

Judeţul cu cea mai mare prezenţă la votul pentru alegerile prezidenţiale este Ilfov, cu 65,38%, acesta fiind şi singurul judeţ cu prezenţa peste 60 la sută, urmat de Sibiu şi Olt. La polul opus se află Satu Mare, cu o prezenţă la vot de 42,82%, urmat de Covasna şi Maramureş.

Curtea Constituţională a primit şapte contestaţii după alegeri

Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a declarat marţi că la Curtea Constituţională (CC) au fost primite şapte contestaţii după alegeri, dar numai una este de la un candidat, el precizând că legea spune că pot face astfel de contestaţii doar cei care au candidat sau partidele care i-au propus.
Expertul acreditat de Brian Tracy, Robert Rolih

(P) Robert Rolih te învață cum să investești pentru a depăși 95% din investitori

Care sunt produsele financiare care îți aduc, de fapt, rezultate? Cum sa investești inteligent și fără riscuri? Expertul acreditat de Brian Tracy, Robert Rolih te învață în 13 noiembrie cum să investești inteligent și să depășești de 95% din investitori. Seminarul Millionare Money Making Machine va avea loc în data de 13 noiembrie 2014, în Cluj-Napoca, între orele 16:00 – 21:00, la Grand Hotel Napoca.

Miriuță: „Nu uitați, suntem în România!” FOTO-VIDEO

Vasile Miriuță și jucătorii echipei CFR Cluj au ajuns la capătul răbdării în ceea ce privește așteptarea salariilor restante și le dă ultimatum privind rămânerea lor la club după meciurile din turul Ligii 1, dacă nu vor fi plătite salariile la timp.